Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

STAR TV CANLI YAYIN Yalı Çapkını 60 Bölüm İzle! Yalı Çapkını 60. Bölüm İzle Star TV! Yalı Çapkını Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Yalı Çapkını 60. bölüm Seyran Orhan’ı kurtarmak için Akın’a evlilik sözü verdi. Geçmişini silen Seyran, “Hayallerimde Ferit Yok!” dedi ve defter kapandı. Yalı Çapkını 60 bölüm Ferit ile Pelin konuşması izleyenleri gözyaşlarına boğdu. İşte Star TV canlı Yalı Çapkını 60 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

Yalı Çapkını 60. bölüm

 

Cuma günlerinin sevilen yapımı Yalı Çapkını yeni bölümde Pelin’i gözyaşlarına boğan Ferit gemileri yaktı. Bebeğini kaybeden Pelin şimdi de uğruna tüm yollara girdiği Ferit’i sonsuza dek kaybetti. 1 Mart 2024 Cuma günü ekrana gelen Yalı Çapkını 60 bölüm izle Ferit Pelin aşkı da Ferit Seyran ilişkisi de sonsuza dek bitti. Bebeğini kaybettikten sonra öldü sanılan Pelin ters köşe yaptı. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer , Gülçin Şantırcıoğlu, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ’un yer aldığı sevilen dizi Yalı Çapkını canlı izle 60. bölüm Orhan için kritik saatler başladı. Orhan’ı hapisten çıkarmanın tek yolu olan Seyran’la Akın evliliği başladı. İşte Star TV canlı yayın Yalı Çapkını 60 bölüm linki..

 

YALI ÇAPKINI 60 BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA

Yalı Çapkını 60 bölüm izle full HD tek parça bebeğini kaybeden Pelin Ferit’i de sonsuza dek kaybetti. Yalı Çapkını son bölüm izle Seyran Akın’la ilişkisinin arifesine girdi. Bunu öğrenen Ferit bir yandan kahrolurken bir yandan da bu gerçeğe inanmak istemedi. Babasının baskılarına maruz kalan Seyran, içinde olduğu sıkıntılı süreci aşmak için çabaladıkça daha da dibe battı. Yalı Çapkını 60. bölüm full izle hapishanede zor günler geçiren Orhan, Halis Ağa’dan beklediği desteği göremediği için yalnız kaldı.

STAR TV CANLI YALI ÇAPKINI 60. BÖLÜM FULL İZLE

Kendisini çok yalnız hisseden Orhan için hayatta kalma savaşı başladı. Babasını kurtarmanın yollarını arayan Ferit, her şeyin seyrini değiştiren Pelin’in karşısına geçip bir daha asla karşısına çıkmaması gerektiğini söyledi. Ökkeş’in tehdit ettiği Seyran, Orhan’ın hayatını kurtarmanın tek yolunun onun Akın’la evlenmesi gerçeğiyle yüzleşti. Ferit’i kendinden uzaklaştırabilmek için Suna’dan yardım isteyen Seyran, “”Hayallerimde Ferit Yok!” dedi. Yalı Çapkını 60. bölüm bu akşam 20.00’da Star TV’de..

STAR TV YALI ÇAPKINI 60. BÖLÜM İZLE

STAR TV YALI ÇAPKINI TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN