Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Selen Görgüzel’den şarkılı ima… O kişilere seslendi: ‘Susuyorum herkese’

Son dönemlerde çok farklı alanlarda sergilediği duruşu ile kariyerinde ciddi çıkışlar yakalayan Selen Görgüzel, son olarak sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı bir gönderi ile adından söz ettirdi. Görgüzel’in imalı paylaşımına, sosyal medya kullanıcılarından beğeni ve yorum yağdı. İşte ayrıntılar…

Son dönemlerde çok farklı

Yıllar önce bir üniversitenin öğrencileri tarafından düzenlenmiş olan bir organizasyonda sunuculuk yapan sonrasında ise sektöre giriş yaparak oyunculuk yeteneklerini sergileyen Selen Görgüzel, son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer almaya devam ediyor. Ünlendiği günden bu yana birçok dizide rol alan ve her projesi ile de hayran kitlesini daha da fazla genişleten Görgüzel, şimdilerde ise şarkıcılık kariyeri ile öne çıkıyor.

Oyunculuk yaptığı dönemlerin ardından Hamdi Alkan ile yürüttüğü evliliği ile gündeme gelen, sonrasında ise boşanma davası ile adından söz ettiren Selen Görgüzel, müzik piyasasına hızlı bir giriş yaptı. Bir süre önce çıkardığı şarkı ile sevenlerinin desteğini arkasına alan ve sahneleri ile de bir hayli takdir gören Görgüzel, ayrıca magazin yorumculuğu ile de olay yarattı. Kısa bir süre önce Beyaz TV’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ isimli magazin programında Didem Delen ve Bilal Özcan ile birlikte kritiklerde bulunan Görgüzel, geçtiğimiz haftalarda ise sahne yoğunluğundan ötürü programdan ayrılmak durumunda olduğunu açıkladı.

Programdan ayrıldıktan sonra yeni şarkısını sevenlerinin beğenilerine sunan Selen Görgüzel, kısa süre içerisinde en çok dinlenenler listesine girmeyi başardı. ‘Umrumda Değil’ isimli cover parçası için çektiği klip ile de olay yaratan Görgüzel, son olarak sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı bir fotoğraf karesi ile adından söz ettirdi. Görgüzel’in imalı paylaşımı, sosyal medyanın gündemine oturdu.

FOTOĞRAF AÇIKLAMASI DİKKAT ÇEKTİ

Aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabı üzerinden bir fotoğraf yayınlayan Selen Görgüzel, güzelliği ile sosyal medya kullanıcılarının beğenilerini kazandı. Görgüzel’in fotoğrafın açıklamasına ‘Susuyorum herkese… Şarkım yeterince konuşuyor’ yazması ise ünlü ismin göndermede bulunduğu kişilerin merak edilmesine yol açtı.

ÖVGÜ YAĞDI

Selen Görgüzel’in Instagram fotoğraf paylaşımı, kısa süre içerisinde platformun en çok konuşulanları arasına girdi. Sosyal medya kullanıcıları ünlü ismin hem güzelliğini hem de duruşunu öve öve bitiremedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Geçtiğimiz günlerde kayınpederi Ferdi Tayfur
Sıradaki Haber Ferdi Tayfur’un damadı gözaltına alındı