Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Usta oyuncu Uğur Yücel Sandık Kokusu’nun setinde! İlk görüntüler geldi

Yayına hayatına başlayalı çok uzun süre olmamasına rağmen ciddi bir izleyici kitlesine hitap etmeyi başaran Sandık Kokusu, son olarak yeni bir gelişme ile gündeme geldi. Yapımın oyuncu kadrosuna yeni bir ismin daha dahil olduğu bildirildi. İşte o isme ve setten gelen görüntülere dair ayrıntılar…

Yayına hayatına başlayalı çok

Televizyon kanalları arasında reyting rekabeti gün geçtikçe daha da kızışıyor. Mevcut projelerinin izleyici potansiyellerini kaybetmemek adına bazı durumlarda senaryo bazı durumlarda ise oyuncu değişikliklerine giden dizi yapımcıları, ayrıca yeni projeler ile de izleyicinin heyecanını yükseltmeyi hedefliyor. Bu kapsamda yayın hayatı başlayalı çok uzun bir süre olmamasına rağmen gerek oyuncu kadrosu gerek ise de hikayesi ile milyonlara hitap etmeyi başaran yeni projelerden biri de Sandık Kokusu olarak öne çıktı.

Kadrosunda bulunan usta isimlerin yanı sıra yetenekli genç yetenekler ile de izleyicinin beğenisini kazanmış olan Sandık Kokusu, sosyal medyada da sık sık gündeme gelmeye başladı. Özellikle Özge Özpirinçci ile Metin Akdülger’in yer aldıkları sahneler, sosyal medya kullanıcıları tarafından paylaşılmaya başlandı.

Popülerliğini günden güne artıran Sandık Kokusu başarısı ile rakiplerini kıskandırmaya devam ederken diziden yeni bir haber daha geldi. Edinilen bilgilere göre hikayeyi daha da güçlendirecek yeni bir karakter, yeni bölüm ile birlikte izleyicinin karşısına çıkacak.

13’ÜNCÜ BÖLÜM TANITIMINDA BÜYÜK SÜRPRİZ

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Karsu’nun Atilla’yı öptüğü sahnesi ile sosyal medyaya bomba gibi düşen Sandık Kokusu, son olarak yeni bölüm tanıtımı ile gündeme geldi. Bu hafta yayınlanacak olan 13’üncü bölümü ile yine izleyiciler tarafından yakından takip edileceği tahmin edilen dizi, sürprizi ile şaşkına çevirdi. Fragmanda, usta oyuncu Uğur Yücel’in Sandık Kokusu’nun kadrosuna dahil olduğu görüldü.

İLK GÖRÜNTÜ GELDİ

O3 Medya’nın imzasını taşıyan Sandık Kokusu’nun 13’üncü bölüm tanıtım videosu olay yarattı. Hikayesi Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından kaleme alınan dizinin yeni fragmanında Hasan ile Reha’nın karşı karşıya geldikleri görüldü. Edinilen bilgilere göre yeni karakter, Karsu ile Atilla ilişkisinde deprem etkisi yaratacak.