Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet, Gökçe ve İmamoğlu… Hepsi Büyükakın’ın eleştirilerinden nasibini aldı

Karamürsel’de konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’dan dikkat çeken eleştiriler.

Karamürsel’de konuşan Kocaeli Büyükşehir

Cumhur İttifakı AK Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya bugün Karamürsel Kültür Merkezinde düzenlediği etkinlikte projelerini anlattı. Proje lansman toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, BBP İl Koordinatörü Metehan Küpçü, İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, MKYK Üyeleri İlyas Şeker ve Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti Karamürsel İlçe Başkan Vekili Mecit Erdoğan, MHP Karamürsel İlçe Başkanı Adnan Göktekin, İlçe yöneticileri ve partililer katıldı.

Programın son kısmında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın söz aldı. Büyükakın, AK Parti’nin adayı Mesut Çetinkaya’nın projeleriyle ilgili konuştuktan sonra muhalefetin belediye başkanlarına yüklendi. Büyükakın’ın eleştirilerinden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da nasibini aldı.

GENEL BAŞKANLARI BİLE ÇADIRLARINA GİDEMEDİ

İşte Büyükakın’ın o konuşması:
“Şimdi Hatay’da bir çadır kurmuşlar. İçine de masa koymuşlar. Yaptıkları tek şey başvuru alıp valiliğe yönlendirmekti. Genel başkanları bile Hatay’a geldiğinde bunların yaptığı Genel başkanları Hatay’da kendi yaptıkları yere bile gidemedi. Keşke adam oraya gidebilseydi. Adam geldi bizim çadırımızı ziyaret etti.

SANAL BELEDİYECİLİK

Bunlar ağustos böceği gibi. Cır cır cır. Bize karınca lazım. Elimi tutuyorlar engelliyorlar, hizmet edemiyorum diyorlar. Bunların Türkiye’ye öğrettikleri tek şey engelleniyoruz belediyeciliği. Algı belediyeciliği, sanal belediyecilik.

GENEL BAŞKANLIK PAZARLIĞI

Şehri selden geçilmez, gider büyükelçilerle genel başkanlık pazarlığı yaparlar. Sanal belediyecilik yapıyorlar. Millet sanal ile gerçek belediyeciliği gördü.

NAMUS SÖZÜ VERMİŞLERDİ

Belediyelerden kimseyi atmayacağız diyorlardı. Namus sözü dedi Kılıçdaroğlu. Sonra ne yaptılar? Bolu Belediyesi’nde mesela gittiler insanların ekmekleriyle oynadılar. Dava açtı işçiler, geri döndüler bunları tekrar işten attılar. Bunların niyeti iş yapmak olmadığı için hizmetle uzaktan yakından ilişkileri olmuyor. Tatil bize yakışıyor demeyecek, bize kendini beldesine adayacak insanlar lazım.

TEHDİT ALGISI OLUŞTURUYORLAR

Şimdi her yerde şunun propagandasını yapıyorlar: İşte burada Mesut olmazsa, Tahir başkan çalışmaz. İşte Cumhurbaşkanı şunu söyledi, tehdit etti, hizmet gelmeyecek dedi. Bu bir yalan. Bu bir takım oyunu. Biz beraber çok daha iyi çalışırız. Ama bunu tehdit olarak algısını yapıyorlar.

BEN BU KAFAYLA NEYİ ÇALIŞAYIM?

Bakın hatırlayın İzmit’te Cumhuriyet Parkı krizi yaşandı. Hatırlayın, kepçelerin önüne yatacaklardı. Biz Cumhuriyet Parkı’nı yapacaktık. Biz yapacağız dediler. Sonunda bıraktık. Şimdi gidin Cumhuriyet Parkı’nın haline bakın. Ne yaptılar? Hiçbir şey. Böyle bir kafa, ben bu kafayla neyi çalışayım.

CHP’NİN DERİNCE ADAYI

Geçen seçimde de burada da (Karamürsel) yaptılar. Arabanın bir yanına benim fotoğrafımı, bir yanına kendi adaylarını koydular. Şimdi CHP’deki aday ben CHP’nin adayıyım diyemiyor. Sağda solda, masanın altında kim var gizliyorlar. Şimdi Derince’deki aday sağda solda, ‘Bizim Tahir başkanla aramız iyi’ diye propaganda yapıyor”