Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor Nagihan SON DURUM: Nagihan Neden Yok BELLİ OLDU! Survivor Nagihan Diskalifiye Mi Oldu? Survivor Nagihan Karadere Elendi Mi?

Yeni bölümleriyle ekran macerasına devam eden Survivor All Star 2024 yarışında izleyici gündemi Nagihan Karadere oldu. 2 Mart Cumartesi günü yayınlanan Survivor 48. bölümde Nagihan’ı göremeyenler akıbetini merak etti. Beklenen açıklama geldi. Peki, Survivor Nagihan diskalifiye mi oldu? Survivor Nagihan elendi mi? İşte yanıtı..

Yeni bölümleriyle ekran macerasına

Acun Ilıcalı’nın en çok sevilen yapımı Survivor All Star 2024 mücadelesi hız kesmedi. Mavi ve Kırmızı takım mücadelesinin devam ettiği Survivor yarışında tan, ter ve gözyaşı bitmedi. Survivor Sema Pınar kavgası diskalifiye getirdi. Acun Ilıcalı kararı açıkladı ve Survivor Sema Aydemir elendi. Sema’nın ardından eleme düellosunu kaybeden Begüm Yücetan macerası sona erdi. Kırmızı ve Mavi takım çekişmelerinin tam gaz devam ettiği Survivor yeni bölüm tüm gözler Nagihan’ı aradı. Survivor Nagihan diskalifiye mi oldu merak konusu oldu. Peki, Survivor Nagihan elendi mi? Survivor Nagihan ne oldu? Survivor Nagihan neden yok? İşte Nagihan Karadere akıbeti..

SURVİVOR NAGİHAN DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Acun Ilıcalı’nın imzasını taşıyan Survivor All Star 2024 yarışmasında dokunulmazlık ve ödül oyunu mücadelelerinde kazanan taraf hem yarışmacı kaybetmedi hem de açlıktan kurtuldu. Yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam eden Survivor yarışında nefesler tutuldu. 2 Mart Cumartesi TV8 yayın akışı listesinde yerini alan Survivor 48. bölüm izleyicilerin odak noktası Nagihan Karadere oldu. Son günlerde tartışmaların odak noktası olan Nagihan’ın yeni bölümde görünmemesi herkesi meraklandırdı. Survivor Nagihan Karadere takipçileri Nagihan’ın neden olmadığını sorguladı.

SURVİVOR NAGİHAN ELENDİ Mİ?

SMS oylaması olmadan herkesin kendi başarısıyla var olduğu Survivor All Star 2024 yarışmasında Nagihan sakatlandı. Oldukça çekişmeli geçen Survivor mücadelesinde her bölüm yeni kavga, sakatlık haberi ve diskalifiyeler birbirinin ardı sıra geldi. Survivor son bölümde dizinden sakatlanan Nagihan tedaviye alındı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Nagihan Karadere ağlayışı ve feryatlarını gören hayranları hüzünlendi. Parkur alanına gelen sağlık ekipleri Survivor Nagihan’ı ambulansla hastaneye götürdü. Tedavisi devam eden Survivor Nagihan ne zaman parkura dönecek henüz bilinmiyor.