Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Resmen çakılma yaşanıyor!

Kocaelispor, Erzurum’da da beklentilerin çok altında kaldı ve mücadeleden 0-0’lık beraberlikle ayrıldı. Deplasmandaki maçta yeşil siyahlılar son 15 dakikada biraz kımıldasa da büyük bir hayal kırıklığı daha yarattı.

Kocaelispor, Erzurum’da da beklentilerin

Erzurum Kazım Karabekir Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısında Erzurum ekibi ikinci bölgeyi iyi kapattı ve Kocaelispor’a organize atak şansı vermedi. 7. dakikada kullanılan taç atışı sonrası topu alan Eren Tozlu sol kanattan ceza sahasına sokuldu, sert vurdu kaleci Gökhan topa sahip oldu. 18. dakikada ev sahibi takımın atağında Süleyman’ın sağ kanattan yaptığı ortaya Furkan yükseldi kafayı vurdu top az farkla üstten dışarıya çıktı.

BASİT HATALAR!

38. dakikada Barış’ın pasında topu kontrol eden Atila’nın ceza sahasına yaptığı ortada arka direğe doğru inen topu savunma uzaklaştırdı. 43. dakikada Kocaelispor’da savunmada Emir’in kalecisine verdiği geri pası kısa düşünce araya giren Eren kaleciden sıyrıldı sola açılan top ile açısını kaybedince, topuk pasında Yusuf Abdioğlu pozisyonu önledi.

3-4-3 FORMASYONU İLE DİZİLDİK

İlk yarıda sol sesi çıkmadı. Maça 3-4-3 formasyonu ile başlayan yeşil siyahlılar ikinci yarıda da topu yere indirmekte zorlandı, Erzurum ekibinin Kocaelispor’a oranla daha diri olması dikkatlerden kaçmadı. 63. dakikada sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Süleyman’ın ortasında Yakup kafayı vurdu top kaleci Gökhan’da kaldı.

TEK NET POZİSYON AMARAL İLE

72. dakikada Kocaelispor’un sol kanattan geliştirdiği atakta topla buluşan Barış ceza yayına doğru topu sürerek sert şutunda kaleci Göktuğ topa sahip oldu. 82. dakikada Ramil Şeydayev orta alandan aldığı pasla ceza sahası önüne kadar geldi önünü boşaltarak çektiği sert şut üstten auta çıktı. 86’da Amaral ceza sahasına kadar topla birlikte sokuldu, şutunda top üstten dışarıya çıktı.

TUZLA GELİYOR

89. dakikada Atila’nın ceza sahası ortasına kestiği topa Giorgi Kharaishvili yükselerek kafayı vurdu top kaleci Göktuğ’da kaldı. 5 dakikalık uzatma süresinde gol olmadı ve mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi. İzmit’teki ilk maçta da rakibi ile berabere kalan yeşil siyahlıların galibiyet hasreti 4 maça çıktı. Haftayı 45 puanla üçüncü sırada tamamlayan Kocaelispor 10 Mart Pazar akşamı Tuzlaspor’u konuk edecek.