Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kral Taner’e kral ziyaret!

Son maçında 32 Isparta’yı 3-0 mağlup ederek moral bulan Belediye Derincespor’da yeni teknik direktör Taner Gülleri’yi eski takım arkadaşları ziyaret etti.

Son maçında 32 Isparta’yı

ISPARTA MAÇINDA MÜTHİŞ FUTBOL

Kocaelispor’un ve ülkemizin bir döneme damga vurmuş golcüsü Taner Gülleri iki hafta önce 2. Lig Kırmızı Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren Belediye Derincespor ile anlaştı. Gülleri, Teknik Direktör olarak çıktığı ilk maçta Karaman’a çok şanssız bir şekilde 2-0 mağlup oldu. Hafta sonu ise rakip Play-Off mücadelesi veren 32 Isparta’ydı. Sarı lacivertliler maç boyu üstün oynadığı maçı 3-0 kazandı ve puanını 25’e çıkardı.

GÖZÜAÇIK, ALTUN VE DURAN

Aldığı galibiyetle moral bulan Derince ekibinde yeni teknik adam Taner Gülleri’ye ve yardımcısı Mehmet Akdemir’e ziyaretler devam ediyor. İkilinin çok özel konukları vardı. Kartepe Greenpark Oteli tek yetkili firması, 10 Numara Sportif Yönetim Kurulu Başkanı ve Altay Altyapı Direktörü Mahmut Gözüaçık, Kocaelispor’un eski golcülerinden, 10 Numara Sportif Firması Spor Danışmanı Yunus Altun ile Kartepe Greenpark Otel Sportif Direktörü Murat Duran, Derince ekibinin antrenmanını ziyaret etti.

500’E YAKIN GOL ATTILAR

Samimi bir ortamda gerçekleşen, Taner Gülleri ve Mehmet Akdemir ile hasret gideren konuklar Belediye Derincespor’ai, Gülleri ile ekibine yeni görevinde başarı dileğinde bulundular. Türk futbolunda attığı gollerle adlarından uzun yıllar söz ettiren Taner Gülleri, Yunus Altun ve Mehmet Akdemir profesyonel liglerde yaklaşık 500 gole imza attı. Bu liglerde Taner Gülleri’nin 139, Yunus Altun’un 202 ve Mehmet Akdemir’in de 121 golü bulunuyor.

GÖZÜ AÇIK: ONLARI İZLEMEK BÜYÜK KEYİFTİ

10 Numara Sportif Yönetim Kurulu Başkanı ve Altay Altyapı Direktörü Mahmut Gözüaçık konuşmasında “3 önemli golcümüz de ligleri sallardı. O dönemlerde yerli golcü kalitesi üst düzeydeydi ve Yunus, Taner’i, Mehmet’i izlemek büyük keyifti. Yunus hocamız ile birlikte Taner ve Mehmet hocalarımızı ziyaret ettik. Kendilerinin futbol bilgilerine ziyadesi ile güveniyor ve başarılı olacaklarına inanıyoruz. Allah yollarını açık etsin” diye konuştu. Taner Gülleri ise gerçekleşen ziyaretten ötürü çok memnun olduğunu belirtti ve “Yunus kardeşime, Mahmut ile Murat ağabeylerime çok teşekkür ederim. Ayaklarına sağlık. İnşallah onları ve bize inananları mahcup etmeyeceğiz” dedi.