Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dünyaca ünlü oyuncunun ölümüyle ilgili kahreden detay ortaya çıktı

Kara Şövalye filmindeki Joker rolüyle hafızalara kazınan Heath Ledger genç yaşta hayata gözlerini yummuştu. Ledger’in ölümüne dair kahreden detayı Stephen Gaghan  açıkladı.

Kara Şövalye filmindeki Joker

Kara Şövalye filmindeki Joker rolüyle hafızalara kazınan Heath Ledger genç yaşta hayata gözlerini yummuştu. Ledger’in ölümüne dair kahreden detayı yönetmen Stephen Gaghan  açıkladı.

22 Ocak 2008 tarihinde New York’ta bulunan evinde aşırı dozda reçeteli ilaç kullanması sonrasında hayatını kaybetmişti. Genç yaşta hayata gözlerini yuman oyuncunun ölümüne dair bilinmeyen detayı yönetmen ve senarist Stephen Gaghan açıkladı. Stephen Gaghan, Heath Ledger’in vefatının sırasında Malcolm Gladwell’in 2005 tarihinde yayınlanan Blink kitabının uyarlaması üzerinde çalıştığını söyledi. Gaghan Ledger’in ölümüne dair de önemli bir açıklama yaptı.

“BUNU NEDEN YAPTIKLARINI BİLMİYORUM”

Stephen Gaghar; “Cesetle birlikte oradaydılar ve senaryomuz onunla birlikte yataktaydı ve senin kitabın komodinin üzerindeydi. Sanırım benim numaram da senaryonun üzerine yazılıydı. Tahmin edebileceğin gibi bu kişiler şoktaydı ve o numarayı aradılar ve bunu neden yaptıklarını bilmiyorum” diye konuştu.

“AYAKLARIM ALTIMDAN KAYIP GİTTİ”

Ledger’in ölüm haberini aldığı zamandaki üzüntüsünü anlatan yönetmen, “Eşimle birlikte havalimanındaydık, bir yerden bir yere gidiyorduk ve kelimenin tam anlamıyla yere yığıldım, daha önce ya da o zamandan sonra bu başıma hiç gelmedi. Ayaklarım altımdan kayıp gitti. Resmen öylece oturdum çünkü ‘Ne, ne?’ diye kalmıştım. Eşimin yüzünü hatırlıyorum ve benim sadece nutkum tutulmuştu. Sadece dinledim, dinledim ve dinledim. Gerçekten ama gerçekten çok üzücüydü. Ve hâlâ da üzücü” açıklamasında bulundu.