Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İşte Çiftçi’nin seçim beyannamesi!

Cumhur İttifakı Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi gerçekleştirdiği proje lansmanında seçilmesi durumunda hayata geçireceği projeleri anlattı.

Cumhur İttifakı Çayırova Belediye

Yerel seçimlere 1 aydan kısa bir süre kaldı. Saha çalışmalarına devam eden siyasi parti adayları projelerini açıklamaya başladı. Cumhur İttifakı Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, bugün akşam saatlerinde Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde düzenlediği lansmanda projelerini tanıttı. Çiftçi’nin proje lansmanına Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, BBP İl Koordinatörü Metehan Küpçü, meclis üyesi adayları ve partililer katıldı.

3 BAŞLIKTA PROJELER

5 sene önce yine bu salonda geçtiğimiz 5 yılın beyannamesini anlattığım gün bir söz vermiştim. Sizin başınızı öne eğecek hiçbir yanlışın içinde olmayacağım demiştim. Hiçbir yanlışın içinde olmadım. Bu 5 yıl içinde sevdiklerimin başını öne eğecek hiçbir yanlışın içinde olmayacağım. Önümüzdeki 5 yılda inşallah sizlere hizmet ederek yol haritamızı 3 başlık altında topladık. Şehirde hayatın idamesi için yapılması gereken işler birinci başlık. İkinci başlık ise yarınların Çayırovası için atılması gereken adımları atacağız. Üçüncü başlığımız ise çocuklarımızın, gençlerimizin geleceğe hazırlanması için yapılması gereken başlıklar. Bu 3 başlığı uygulamaya devam edeceğiz” dedi.

YAN YOL AÇILACAK

Ulaşım sorunları ile konuşmasına devam eden Çitfçi, “Hepinizin uzun yıllardan beri yöneticilerinden istediğiniz bir konu vardı. Çayırova’nın tanımlanmış bir giriş ve çıkışı olması. Yaklaşık 450 bin hemşerimizin yaşayacağız bir ilçe olacağız. Önümüzdeki 5 yılı şekillendirdik. Trafiği rahatlatacak bir çalışmamız olacak. Tem ve şekerpınar gişlerine girmemizi sağlayan bir yılumuz var. O yola paralel yeni bir yan yol açacağız. Bu planlama 2009 ile 2014 yılları arasında yapılmıştı bunu da faaliyete geçireceğiz. Cumhur ittifakı belediyesi olarak hizmet edeceğiz. 20 yıldır yaptığımız hangi iş olursa olsun sayın Cumhurbaşkanımızın, hükümetimizin, milletvekillerimizin destekleri olmasaydı yaptığımız projelerin yüzde 20’sini ancak yapabilirdik. Yapacağımız işlerde Büyükşehir Belediye Başkanımızın imzası olacak” şeklinde konuştu.

“İLÇENİN GİRİŞ VE ÇIKIŞ KAVŞAĞI OLACAK”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız ile birlikte Aşıklar tepesinin yanında köprülü kavşak yapacağız. Artık ilçemizin tanımlanmış bir girişi ve çıkışı olmuş olacak” dedi. İlçenin nufüsunun hızla arttığını ifade eden Çiftçi, “Nüfusumuz hergün artıyor .Artan nufüs ile birlikte ana artellerde trafik oluşuyor. Bu trafiğin azalması ve çevre kirliliğini azaltmak için yeni ana arteller ve yollar açacağız” dedi. Yol projelerinin hayati olduğunu ifade eden Çiftçi, “Projeler tamamlandığında trafik yükü azalmış olacak. Şehir için trafik yükümüzü önümüzdeki 5 yıl çözmüş olacağız” dedi.

“EKONOMİK NEDENLERDEN DOLAYI YAVAŞ İLERLEDİ”

Trafik sorununa değinmeye devam eden Çiftçi, “İlçemizin çeperini saracak yollar ile birlikte şehir içinde kriz yaşatma noktasına gelen ve kronikleşen sorunlara da çözüm olacak. Karakol Kavşağı projesi ile birlikte bölgeyi rahattacağız” dedi. Şehre kimlik kazandıra projeler yapacaklarını ifade eden Çiftçi, “Kent meydanı inşaatı ile ilgili sıkla eleştiri geliyor. Kent Meydanın inşaatı neden geç ilerliyor deniyor. Kent meydanımızın inşaatı aksamadı. Biraz yavaş ilerliyor kabul. Elimizde başka arazi olmadığ için geleceğe yönelik bir proje gerçekleştirdik. Caminin alında 3 kat yer altı otoparkı yaptık. O yüzden zaman aldı. Ekonomik sebeplerden dolayı yavaş ilerleri farkındayız ama bittiği zaman çoğunluğu yeşil olan bir kent meydanı kullanmaya başlayacağız” dedi

SOSYAL TESİSİ VE SANAYİ SİTESİ

Çayırova’ya kaymakamlık binasının İçişleri Bakanlığı tarafından yapılacağını ifade eden Çiftçi, “Çayırova Küçük Sanayi sitesi projesinin inşaasına da başladıklarını ifade etti. Sadece 1 tane küçük sanayi sitesi yapmayacağız. İkinci küçük sanayi sitesini ise bakanlığımız yapacak” dedi. Çayırovalıların güzel fakit geçirmesi için emek mahallesinde sosyal tesis ve kütüphane yapacaklarını ifade eden Çiftçi tesisi ilçeye kazandıracaklarını ifade etti.

SPOR LİSESİ

2019 yılındaki beyannemesinde de olan Kültür Evi ve Amfi Tiyatro projesini bu dönem de vaat eden Çiftçi, “Çayırova’ya kimlik kazandırmaya devam edeceğiz. Çayırova’yı spor kenti yapacağız dedik. Çayırova spor lisesi ile çalışmamızı taçlandıracağız. Bildiğiniz Anadolu lisesi gibi bir okul olacak” dedi.

GEÇİCİ BARINMA ALANLARI

Altyapı çalışmalarının önemine vurgu yapan Çiftçi, içmesuyu hatlarının yenileneceğini ifade etti. Afet sonrası barında alanları yapacaklarını vurgulayan Çiftçi, “Afet sonrası geçici barınme merkezi inşaa edeceklerini ifade eden Çiftçi , şehrimizn 13 noktasında geçici barınma noktası inşaa edeceğiz” dedi.

10 yıldır vaat ediliyor! Bünyamin Çiftçi de hastane vaat etti

AK Parti atkılı MHP’li başkan!

MHP’lileri şaşırtan anons! ‘Ülkü Ocağı Başkanı Yunus Emre Kurt’