Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’lileri şaşırtan anons! ‘Ülkü Ocağı Başkanı Yunus Emre Kurt’

Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi’nin proje lansman toplantısında Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı olarak ocakla arası kötü olduğu bilinen eski il başkanı Yunus Emre Kurt’un ismi anons edildi.

Çayırova Belediye Başkan Adayı

Yerel seçimlere 1 aydan kısa bir süre kaldı. Saha çalışmalarına devam eden siyasi parti adayları projelerini açıklamaya başladı. Cumhur İttifakı Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, bugün akşam saatlerinde Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde düzenlediği lansmanında projelerini tanıttı. Çiftçi’nin proje lansmanına Cumhur İttifakı ortakları da katılım gösterdi.

KURT ANONSU

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş ve BBP İl Koordinatörü Metehan Küpçü’nün de katıldığı etkinlikte sunucu, davetlilerin isimlerini anons etti. Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanının ismini anons eden sunucu Ülkü Ocakları Başkanı olarak Yunus Emre Kurt’un ismini anons etti.

DÜZELTİLDİ

Ülkü Ocağı Başkanı iken İl Başkanlığı görevine atanan Yunus Emre Kurt’un görevinden istifa ettikten sonra ocak ile arasının açıldığı biliniyor. Ocak Başkanı olarak Kurt’un isminin anons etmesini MHP il Başkanı Murat Nuri Demirbaş şaşkınlıkla karşıladı. Daha sonra yapılan düzeltme ile Ülkü Ocakları İl Başkanı olarak salonda olmayan mevcut ocak başkanı Abdülkadir Özdemir’in ismi anons edildi.

AK Parti atkılı MHP’li başkan!

10 yıldır vaat ediliyor! Bünyamin Çiftçi de hastane vaat etti

İşte Çiftçi’nin seçim beyannamesi!