Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ekipler Ayaz’ın pankartını indirdi: ‘Gönlümüzde sevgiyi sökebilir misiniz?’

Başiskele Belediye eski başkanı ve bağımsız belediye başkan adayı olan Hüseyin Ayaz’ın vatandaş tarafından asılan pankartı dün gece yarısı indirildi. Duruma tepki gösteren Başiskeleli vatandaş Hüseyin Uslu, “Hüseyin Ayaz sevgisini gönül bağını da söküp alabilir misiniz?” dedi.

Başiskele Belediye eski başkanı

31 mart yerel seçimlerine günler kala siyasi rekabet hız kazanmaya devam ediyor. Başiskele Belediye eski Başkanı ve bağımsız Başiskele Belediye Başkan adayı Hüseyin Ayaz’ın Barbaros Mahallesi Milelt Caddesi üzerinde bir binaya asılan afişi Başiskelesi Belediyesi tarafından indirildi.

“SÖKÜP ALABİLİR MİSİNİZ?’

Afişi binaya kendi isteğiyle asan vatandaş duruma tepki gösterirken bir tepki de Hüseyin Uslu isimli bir vatandaştan geldi. Uslu paylaşımında, “ Afişi polis ile sökebilirsiniz destek verenlere baskı uygulayabilirsiniz ancak insanların gönlündeki Hüseyin Ayaz sevgisini gönül bağını da söküp alabilir misiniz?

“VATANDAŞTA SUÇLU DEĞİLDİR”

Hüseyi Ayaz’ı destekleyenlerin evine afiş asanların bu kadar uğraşılmasındaki amaç nedir? Adalet adında olmak ile adil olunmadığını ispat ederek ne kazanacaksınız? Halkın sesine kulak tıkayan duymazdan gelen zihniyetinizin yüzleşmesindeki aradığınız suçlu Hüseyin Ayaz değildir. Onu destekleyen afişini asan vatandaşta suçlu değildir,

“YASAL BİR HAK”

Aranan suçluyu Hüseyin Ayaz’ı aday göstertmemek için çaba harcıyanlardan sorun sorgulayın. Mesele partiye karşı gelen ihanet etmekle suçlanan kişi Hüseyin Ayazı bağımsız aday olmaya destek veren Başiskele halkıdır. Halkın iradesi demokratik hakkı oy kullamaktan ibaret olmadığı gibi istediği kişiyi aday görmek istemesi de yasal bir haktır.

“EN GÜZEL CEVAP SANDIKTA VERİLECEK”

Seçimin sonucunu sandık belirleyecek başiskele halkı bu kirli oyunlara en güzel cevabı sandıkta verecektir. Hüseyin ayaz gönüllüleri olarak bu tutum davranışın hangi adaya yapılırsa yapılsın tasvip etmiyor vatandaşın tarafını belli etmesine siyasi desteğini kavgasız gürültüsüz astığı afişlerle ile yapmasının engellenmesini şiddetle kınıyor 31 marta kadar sevgi saygı çerçevesinde sabır ve sukunet ile hiçbir kimsenin zarar görmeden tamamlaması temennilerimizle…” sözlerine yer verdi.

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Anca afişi indirirler, oy kullanırken ne yapacaklar, pusulayı mı alacaklar önümüzden! 5 yıldır başkan yasin özlü, mahallemizde birkere bile görmedim kendisini. Hüseyin Ayaz bey başkan iken adamı en fazla 2 ay görmediğimiz oluyordu, 3. Ayda bi bakıyorduk mahallede ( seymen mah. )

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İsrail’in Lübnan’a yönelik hava saldırıların
Sıradaki Haber Gerginlik havayı vurdu! Beyrut seferleri iptal edildi