Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SURVİVOR SON ELEME ADAYI BELLİ OLDU: 5 Mart Survivor Dokunulmazlık Kim Kazandı? 5 Mart Salı Survivor 4. Eleme Adayı Kim Oldu?

Kıyasıya rekabetin sürdüğü Survivor All Star 2024 yarışında haftanın son eleme adayı belli oldu. 7 Mart Perşembe günü düelloya çıkacak olan erkek yarışmacılardan sonuncusu belli oldu. Peki, Survivor 4. eleme adayı kim oldu? 5 Mart Survivor kim kazandı? İşte yanıtı..

Kıyasıya rekabetin sürdüğü Survivor

Yeni bölümleriyle yola devam eden Survivor All Star 2024 maratonunda kıran kırana mücadele yaşandı. 5 Mart Salı akşamı ekrana gelen Survivor dokunulmazlık kim kazandı sorusu yanıt aradı. Acun Ilıcalı’nın ekrana getirdiği Survivor yarışında nefesler tutuldu. Bu hafta erkek düellosunda yarışacak olan haftanın son eleme adayı netleşti. 5 Mart Survivor son eleme adayı belli oldu. Survivor eleme adayları haftalık liste hazırlandı. Peki, Survivor 4. eleme adayı kim oldu? 5 Mart Survivor kim kazandı? İşte 5 Mart Survivor eleme adayı..

5 MART SURVIVOR DOKUNULMAZLIK KİM KAZANDI?

Survivor 2024 All Star son bölüm parkurda ter, kan ve gözyaşı ekrana geldi. Kırmızı ve Mavi takım haftanın 4. ve son dokunulmazlık mücadelesi için karşı karşıya geldi. 5 Mart Salı günü yayınlanan Survivor son bölüm önce avantaj oyunu oynandı. Merve Aydın ile Yağmur eşleşmesi nefes kesti. İlk oyunu 8-3 skorla Kırmızı takım kazandı. Ardından ikinci yarışta bu kez takımlar bayrak yarışı yaptı. Nefes kesen dokunulmazlık yarışında son sayıyı Bozok aldı ve bayrak yarışı 12-4 skorla bitti. 5 Mart Survivor dokunulmazlık kazanan Kırmızı takım oldu.

SURVIVOR 4. ELEME ADAYI KİM OLDU?

5 Mart Salı günü yayınlanan Survivor All Star son bölüm haftanın 4. ve son eleme adayı netleşti. İki etaptan oluşan dokunulmazlık yarışını Kırmızı takım kazandığı için Mavi takım eleme konseyine gitti. Oylama sonucu Yasin 2 oy, Yaman 7 oy aldı. Böylece Yaman haftanın 4. ve son eleme adayı oldu. Survivor haftanın eleme adayları Hakan, Mustafa Kemal, Batuhan ve Yaman oldu. İlk eşleşme Batuhan-Hakan, Yaman-Mustafa Kemal olarak belirlendi.

SURVIVOR ELEME ADAYLARI

1 – Hakan

2 – Mustafa Kemal

3 – Batuhan

4 – Yaman