Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SHOW TV CANLI Sandık Kokusu İzle! Sandık Kokusu 13. Bölüm HD Tek Parça İzle! Sandık Kokusu İzle 13. Bölüm FULL KESİNTİSİZ! Sandık Kokusu Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Sandık Kokusu 13. bölüm Karsu’yla öpüşen Atilla, Lale’yle nikah masasına oturdu. Hasan’ın gelişiyle tüm dengelerin değiştiği Sandık Kokusu yeni bölümde Karsu neye uğradığını şaşırdı. 6 Mart Çarşamba günü yayınlanan Sandık Kokusu 13. bölüm izle araştırması hızlandı. İşte Sandık Kokusu 13 bölüm izle ekranı..

Show TV sevilen yapım Sandık Kokusu izleyicilerinin beklediği yeni bölüm başladı. 6 Mart Çarşamba günü yayınlanan Sandık Kokusu 13. bölüm izle araştırmaları hızlandı. Ekran başına geçen izleyiciler Sandık Kokusu 13. bölüm HD tek parça izle sorgusu ile yeni bölümde yaşanacaklara odaklandı. Karsu ve Atilla yakınlaşmasının ardından Hasan’ın gelişiyle aşk başlamadan bitti. Filiz, Karsu ve Irmak’ın sırlarla dolu yaşamında Atilla ile birlikteliğe başlayan Karsu şoke oldu. Show TV Sandık Kokusu Sandık Kokusu 13. bölüm full izle Hasan’ın gazabından korkan Atilla bir anda kendini Lale ile nikah masasında buldu. İşte Sandık Kokusu 13 bölüm izle full HD tek parça linki..

SANDIK KOKUSU 13. BÖLÜM İZLE 

 

SANDIK KOKUSU 13 BÖLÜM HD TEK PARÇA İZLE

Show TV Sandık Kokusu 13. bölüm full izle Atilla ile Lale evliliği geceye damga vurdu. 6 Mart Çarşamba akşamı yayınlanan Sandık Kokusu son bölüm izle Atilla’nın babası Hasan geldi ve tüm dengeler şaştı. Karsu’yla yakınlaşmaya başlayan Atilla ona bir zarar gelmemesi için rotayı Lale’ye çevirdi. O3 Medya yapımı Sandık Kokusu 13. bölümde Karsu ve Atilla arasındaki aşk dolu dakikaların ardından beklenen son geldi. Reha, “Şimdi ocağıma düştün Atilla…” dedi ve Hasan çıkageldi. Sandık Kokusu yeni bölüm Atilla, babası Hasan’la karşı karşıya gelince Karsu hakkında açıklama yapmaya çalıştı. Hayatında başka birinin olduğunu söylemek zorunda kalan Atilla, Lale’ye gelinlik giydirip nikah masasına oturdu. Reha’dan yıllarca sevgi görmeyen Karsu bu kez kalbinin hızlı atmasına neden olan Atilla’yı da kaybedince hüsrana uğradı. Tüm bunlar ve daha fazlası 6 Mart Çarşamba günü saat 20.00’da Sandık Kokusu 13. bölümde..

DİĞER VİDEOLAR