Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sertif Gökçe Gümüşhaneliler Derneği’ni ziyaret etti

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Derince Belediye Başkan adayı olan Sertif Gökçe seçim çalışmalarına devam ediyor. Gökçe, çalışmalar kapsamında Gümüşhaneliler Derneği’ni ziyaret etti.

31 Mart'ta yapılacak olan

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere kısa bir süre kalırken, adayların çalışmaları da devam ediyor. CHP’nin Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe, seçim çalışmalarına devam ediyor. Gökçe, çalışmalar kapsamında Gümüşhaneliler Derneği’ni ziyaret etti.  Gökçe yaptığı açıklamada, Derince’yi daha da güçlendirmek için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Derince Belediye Başkan adayı Sertif Gökçe’nin dernek ziyaretleri kapsamında bu defa durağı İzmit Gümüşhaneliler Derneği oldu.  İlçe örgütü ile ziyaretlerine devam eden Gökçe İzmit Gümüşhaneliler Derneği’nde de Derince’nin sorunlarını çözme noktasında ortak akıl vurgusunu tekrarladı.

“DAHA DA GÜÇLENDİRMEK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İzmit Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Erhan Karahan ve yönetimine teşekkür eden Başkan adayı Gökçe, “İzmit Gümüşhaneliler Derneği’ni ziyaret ettik. Derince’mize dair sohbetimiz oldukça değerliydi. Birlikte Derince’mizi daha da güçlendirmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.