Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti Eski Apo Settar Tanrıöğen SON DAKİKA: Taburcu Olacak Derken Settar Tanrıöğen Kötü Haber Geldi! Maalesef Bir Kez Daha..

Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah Ünal karakterine hayat veren usta oyuncu Settar Tanrıöğen kötü haber geldi. Apo karakterini Ahmet Mümtaz Taylan’a devreden Settar Tanrıöğen sağlık durumu belli oldu. Hastaneden taburcu olması beklenen Settar Tanrıöğen kötü haber geldi. İşte Settar Tanrıöğen son durum..

Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah

Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde bombalar peş peşe patladı. Cuma günleri yeni bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkan Kızılcık Şerbeti dizisinde görev değişimi gündeme geldi. Dizinin ilk bölümünden bu yana Abdullah Ünal karakterine hayat veren Settar Tanrıöğen talihsiz bir hastalık geçirdi. Usta oyuncu Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi ve iki kez ameliyat oldu. Hastane sürecinde diziye devam edemeyen Settar Tanrıöğen yerine Kızılcık Şerbeti yeni Apo’su Ahmet Mümtaz Taylan oldu. Hastaneden taburcu olması beklenen Settar Tanrıöğen son durum belli oldu. İşte Settar Tanrıöğen son dakika gelişmesi..

KIZILCIK ŞERBETİ ESKİ APO SETTAR TANRIÖĞEN

Reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah Ünal rolleri değişti. Dizinin ilk bölümünden beri yapımda Apo karakterine hayat veren usta oyuncu Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi. İki kez ameliyat masasına yatan Settar Tanrıöğen sağlık durumu araştırılmaya başladı. Yoğun bakım ardından normal odaya alınan usta oyuncunun iyileşmesi beklenenden yavaş olunca doktorlar atağa geçti. Bir süre daha hastanede tedavi göreceği bilgisi verilen Settar Tanrıöğen’in taburcu olması beklenirken kötü haber geldi. Bu hafta taburcu olacağı düşünülen usta oyuncu Settar Tanrıöğen’in baş ağrıları artınca 3. kez ameliyata alınması gerektiğine karar verildi. Bir kez daha ameliyat olacak olan Settar Tanrıöğen’e acil şifalar diliyoruz.

SETTAR TANRIÖĞEN SON DAKİKA

Settar Tanrıöğen son dakika gelişmesi geldi. İki kez beyin ameliyatı olan Settar Tanrıöğen öldü mü araştıran izleyiciler için hemen söyleyelim ki usta oyuncunun tedavi süreci devam ediyor. 15 Temmuz 1962 doğumlu olan Settar Tanrıöğen sağlık durumu henüz düzelmedi. Üst üste geçirdiği beyin ameliyatları ardından baş ağrıları başlayan Settar Tanrıöğen için bir kez daha ameliyat kararı verildi. Vavien, Kutsal Damacana, İkinci Bahar, Bir Demet Tiyatro gibi yapımlarda boy gösteren Settar Tanrıöğen’in son adresi Kızılcık Şerbeti dizisi oldu.