Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Star TV CANLI İZLE Yalı Çapkını 61 Bölüm İzle EKRANI: Yalı Çapkını 61. Bölüm Full İzle Tek Parça! Yalı Çapkını Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Cuma günlerinin sevilen yapımı Yalı Çapkını 61. bölüm izle araştırmaları hızlandı. İzleyicilerin iple çektiği Yalı Çapkını 61 bölüm full izle ekranı geldi. 8 Mart Cuma akşamı yayına giren Yalı Çapkını yeni bölüm Orhan’ın kurtuluşu için kendisini ateşe atan Seyran ile Akın nişanlandı. İşte Star TV canlı izle Yalı Çapkını 61 bölüm izle ekranı..

Cuma günlerinin sevilen yapımı

Star TV canlı izle Yalı Çapkını 61 bölüm izle araştırması yapan izleyicilerin beklediği yeni bölüm ekrana geldi. 8 Mart Cuma akşamı izleyicilerin karşısına çıkan Yalı Çapkını son bölüm izle Seyran ile Akın nişanlandı. Orhan’ın hapisten kurtulabilmesi için Seyran’a seçenek bırakmayan Ökkeş, Akın’la evlenmesi karşılığında Orhan’ın dışarı çıkacağını söyledi. Gerçek hayat hikayesinden uyarlanan Yalı Çapkını 61 bölüm full izle Ferit ile Seyran sonsuza dek ayrıldı. Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer’in oynadığı Star TV canlı Yalı Çapkını 61. bölüm Orhan Korhan özgürlüğüne kavuştu. İşte Star canlı Yalı Çapkını 61 bölüm izle ekranı..

YALI ÇAPKINI 61. BÖLÜM CANLI İZLE

STAR CANLI İZLE YALI ÇAPKINI 61 BÖLÜM İZLE

Yalı Çapkını 61. bölüm full izle Seyran ile Akın evlilik yolunda ilk adımı attı. Seyran’ın Akın’la ilişkinin arifesinde olduğunu öğrenen Ferit ne kadar bu gelişmeye inanmak istemese de Seyran’ın geri adım atmamasıyla şoka girdi. Babasının baskılarına maruz kalan Seyran, içinde olduğu sıkıntılı süreçten kurtulmak için çare ararken daha fazla direnemeyeceğini anladı. Hapishanede zor günler geçiren Orhan Korhan için daha fazla bekleyecek zaman kalmadı. Tüm gücüne rağmen oğlunu içeriden çıkarmayı başaramayan Halis Ağa ne yapacağını şaşırdı. Babasına yardım etmek isteyen Ferit çareler aramayı sürdürürken Seyran’ın kendini bile isteye attığı ateşten nasıl kurtaracağını bilemedi. Ökkeş’in tehdit ettiği Seyran, Orhan’ın hayatını kurtarmanın tek yolunun Akın’la evlenmekten geçtiğini anladı ve kendi gerçeğiyle yüz yüze geldi. Ferit’i kendinden tamamen uzaklaştıran Seyran, Akın’la nişanlandı. Orhan hapisten sonunda çıktı. Daha fazlası bu akşam Yalı Çapkını 61. bölümde..

İŞTE YALI ÇAPKINI 61. BÖLÜM FRAGMANI