Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı’da umutlar yeşerecek mi? 80 yaşındaki annenin acı feryadı: Kayıp oğlu bulunacak mı?

ATV ekranlarında hafta içi her sabah saat 10:00’da izleyicilerle buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni haftaya da bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

ATV ekranlarında hafta içi

ATV’nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni haftada da izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam edecek. Geçtiğimiz hafta yaşanan dramatik olaylar ve çözülen sırların ardından, gelecek hafta da gündem yine dopdolu.

Geçtiğimiz hafta kayıp kişilerin bulunmasından küslerin barıştırılmasına kadar birçok olaya şahitlik eden programda yeni hafta da heyecan ve duygusallık bir arada olacak. İşte programda önümüzdeki günlerde ele alınacak bazı önemli konular…

KAYIP VAKALARINDA UMUT IŞIKLARI

Birsen Eroğlu’nun dramı, Türkiye’nin dört bir yanından destek mesajlarıyla gündeme geldi. Üç üniversite mezunu ve dördüncüsüne devam eden genç kadın, aşk tuzağına düşerek büyük bir maddi kayba uğradı. Sevgilisi tarafından dolandırılan Eroğlu, Müge Anlı’nın ekibinin titiz çalışmaları sonucu bir nebze olsun rahat bir nefes aldı. Ankara’da yapılan görüşmeler neticesinde, dolandırıcı Oğuzhan ve ortaklarının, mağduriyeti kabul ederek 175 bin lira ödemeyi taahhüt ettiği öğrenildi.

EMİNE AYTEKİN NEREDE?

Üç çocuk annesi Emine Aytekin’in sırra kadem basması, ailesini ve sevenlerini endişeye sevk etti. Evini terk eden ve ardında sadece soru işaretleri bırakan Aytekin’in bulunması için Müge Anlı ve ekibi seferber oldu. Aytekin’in annesi, kızının kaybolmadan önceki değişen tavırlarından ve ilişkilerinden bahsederken, eşi ise onun çocuklarının yanına dönmesini umut ediyor.

MÜMİNE HANIM’IN OĞLU MESUT’U ARAYIŞI

80 yaşındaki Mümine Günaltay, altı aydır haber alamadığı oğlu Mesut için Müge Anlı’nın kapısını çaldı. Aksaray’dan İstanbul’a uzanan bu hüzünlü yolculukta, Mesut’un kayboluşuyla ilgili şüpheler ve çelişkili ifadeler gündeme geldi. Mesut’un gelini Sadegül Hanım’ın son görüşmelerine dair açıklamaları, bu karmaşık hikayeye yeni bir boyut kazandırdı.

CEMİLE’NİN KAYBOLUŞU VE ALİ CABBAR GERÇEĞİ

Genç yaşta kaybolan Cemile Üstün’ün hikayesi, sosyal medya üzerinden tanıştığı Ali Cabbar ile ilişkisine odaklanıyor. Annesinin endişeli bekleyişi ve Ali Cabbar’ın gerçek kimliğinin ortaya çıkması, bu haftaki programın en çarpıcı gelişmelerinden biri olacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Özellikle Ortadoğu'daki kadınların büyük hayranlığını
Sıradaki Haber Burak Özçivit kadınlar tarafından talep gördükçe daha çok kazanıyor