Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Özdağ Kocaeli’de! “Yardım ettik yeter”

Kocaeli İzmit ziyaretinde partili gençlere seslenen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bir kez daha hükümetin göçmen politikasını eleştirdi. Özdağ yaptığı konuşmada ‘Yardım ettik yeter’ ifadelerini kullandı.

Kocaeli İzmit ziyaretinde partili

Yerel seçimler öncesi Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün Kocaeli’ye geldi. Sabah saatlerinde Kocaeli’ye gelen Özdağ’ın ilk durağı Darıca Çınaraltı Meydanı oldu. Daha sonra Gebze Kent Meydanı’na geçen Özdağ, burada vatandaş ile bir araya geldikten sonra Dilovası’na geçti. Sırası ile Körfez ve Derince ilçelerine de uğrayan Özdağ son olarak İzmit’e geldi. İzmit Yürüyüş yolunun başında partili gençler tarafından karşılandı. Yürüyüş yolunda vatandaşlar ve partililerle bir araya gelen Özdağ, partililere seslendi.

“ÖRTÜLÜ İSTİLA”

31 mart seçimlerine az bir süre kaldı. 31 Mart’ta sandıklar açıldığında inşallah bu sandıklardan Türk milletinin zaferi çıkacak. Ülkemiz 2011 yılından beri örtülü bir istila ile karşı karşıya. 13 milyon sığınmacı ve kaçak AK Parti’nin yanlış politikaları nedeni ile bu ülkeye girdiler. Sayıları her geçen gün artıyor. Hem doğumlarla artıyor hem yeni gelenlerle artıyor. Her gün sınırdan geçen insanların sayısı bin ile bin 500 arasında. Bu yılda 400 bin, 3 yılda 1 milyon 200 bin kişi eder. Bu sessiz bir şekilde ülkemizin elimizden alınması anlamına geliyor. Bir Türk anne ortalama 1,7 oranında çocuk yapıyor, Suriyelilerde bu ortalama 5,3 oranında. 2040 yılında sayıları 21 milyon olacak. Böyle bir Türkiye’nin birliğini, ekonomik kalkınmasını sağlayabilir miyiz?

“BİLİNÇLİ YAPIYORLAR”

Kendi ülkemizde azınlık haline gelmemeliyiz. Küresel göç ile yeni dalgalar geliyor. Tarım Bakanı 105 milyon misafirimiz olacak dedi. Ben bunu gündeme getirince panikleyip ben turist demiştim dedi. Turist 3 buçuk gün kalan adamdır. Bunlar sınırları açıyorlar ve bu politikayı bilinçli yapıyorlar. Ülkemiz sessiz bir şekilde istila edildi. Bugün Kilis’teki, Hatay’daki durumu görüyorsunuz. Eskiden Karabağ Türk Kalacak, Kerkük Türk kalacak diye bağırırdık şimdi Türkiye Türk kalacak diye bağırıyoruz. Türkiye Bizim vatanımız. Dünyayı yıkarız da Türk Milletinin vatanını dünyanın lunaparkı gibi kullandırmayız.

“PARASINI SİZ ÖDÜYORSUNUZ”

Neymiş 400 bin dolara Türk oldum. Öyle Türk olunmaz. Bu topraklar için çalışacaksın, bu bayrak için kan dökeceksin, bu ülke için sevineceksin. Kimseye sadakat bağı ile bağlı olmayacaksın. 400 bin Dolar ile Türk olunmaz. Bunları iptal edeceğiz. Sığınmacılara verilen vatandaşlıkları da iptal edeceğiz .Bugün 2 liranız eksik olsa aspirin alamazsınız ama sığınmacı alıyor. Parasını siz veriyorsunuz. Siz sigortasını ödemeyin ameliyat olamazsınız Suriyeli bedava oluyor parasını siz veriyorsunuz.

“YARDIM ETTİK YETER”

Savaştan kaçtılar yardım ettik yeter. Herkesin vatanına dönmesinin vakti geldi. Allah kimsenin başına Suriyelilerin başına geleni getirmesin ama ülkemizin de iç savaşa girmesine müsaade etmeyiz. Sevgili gençler sizi talihsiz görüyorum. 4 bin yıllık Türk tarihinin öyle bir dönemine geldiniz ki iktidarda Recep Tayyip Erdoğan var. Bu vatan sizin vatanınız. Kimse elinizden alamaz. Vatanınıza sahip çıkın” dedi.