Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Önce Derince sonra Kocaelispor maçına!

Bugün Derince ve İzmit’te çok önemli 3 maç var. Belediye Derincespor’un Etimesgut maçı saat 14.00’te, Bağdat – Beylikbağı maçı saat 15.00’te, Kocaelispor – Tuzlaspor maçı saat 19.00’da başlayacak.

Bugün Derince ve İzmit’te

RÖVANŞ İÇİN SAHAYA ÇIKACAKLAR
İlimiz sporseverleri bugün futbola doyacak. Saat 14.00’te 2. Lig Kırmızı Grup’taki rakibimiz Belediye Derincespor’un rakibi Etimesgut Belediyespor olacak. Son maçında sahasında Arnavutköy’e 90+3’te yediği şanssız golle 1-0 mağlup olan Taner Gülleri’nin talebeleri Başkentli rakibini devirmek için elinden geleni yapacak. İki takım arasındaki ilk maçı Etimesgut, Alpay’ın kendi kalesine attığı golle 1-0 kaybetmiş bu maçta Mehmet Akyüz kaçırdığı gollerle dikkat çekmişti.

KAZANMAK ZORUNDAYIZ
Bu karşılaşmanın ardından futbolseverlerin güzergahtaki tercihi, Bağdatspor ile Beylikbağı arasındaki Süper Play-Off maçının ikinci yarısı olacak. Avni Kalkavan Stadı’ndaki maç saat 15.00’te başlayacak, 17’de sona erecek. Saat 19.00’da ise Kocaelispor’un rakibi Tuzlaspor olacak. Sakarya, Bandırma ve Bodrum’un puan kaybettiği haftada yeşil siyahlılar bu maçta galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.