Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nail Çiler: Biz üzerimize düşeni yaptık sıra sizde

CHP Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe’nin proje lansmanında konuşan Kocaeli Milletvekili Nail Çiler Derincelilere seslenerek “Biz üzerimize düşeni yaptık, sıra sizde” dedi.

CHP Derince Belediye Başkan

Cumhuriyet Halk Partisi Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe bugün Derince Yenikent Kültür Merkezinde gerçekleştirdiği etkinlikte projelerini anlattı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin en iddialı olduğu ilçelerden biri olan Derince’de partililer etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. Proje lansmanına Kocaeli Milletvekilleri Muhip Kanko ve Nail Çiler, İl Başkanı Bülent Sarı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin, Önceki Dönem TBMM Başkan Vekili Haydar Akar, İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, İl Kadın Kolları Başkanı Merve Tüysüz, Partililer ve vatandaşlar katıldı.

“SIRA SİZDE”

Etkinlikte konuşma gerçekleştiren CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, “Sertif Gökçe sizlerden birisi. Tarlada izi olan bir isim. Sertif Gökçe’yi istediniz. Biz gerekeni yaptık sıra sizde. Ben inandım siz de inanın. Geliyoruz, yerelin iktidarı yakın. Zaferi yaşamak için sizlerle buradayız. Salon coşkulu, aday coşkulu. Derince’nin sorunlarını bilen bir adayı size emanet ettik. Aday değil belediye başkanı emanet ediyoruz” dedi.

Bülent Sarı: “Derince’yi AKP’nin aciz yönetiminden kurtaracağız”