Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocabıyık: Çok önemli galibiyet aldık!

Trendyol 1. Ligi’nin 26. haftasında Kocaelispor’a konuk olan Tuzlaspor sahadan 2-1 galip ayrıldı. Maçın ardından Tuzlapsor Teknik Sorumlusu Andaç Gürkan Kocabıyık açıklamalarda bulundu. 

Trendyol 1. Ligi'nin 26.
Trendyol 1. Ligi’nin 26. haftasında Kocaelispor ile karşı karşıya gelen Tuzlaspor’da teknik sorumlu Andaç Gürkan Kocabıyık basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kocabıyık, “” dedi.

“EN ZOR DEPLASMANLARDAN BİRİYDİ”

Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Andaç Gürkan Kocabıyık maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kocabıyık, “Ligin en zor deplasmanlarından biriydi. Alt sıralardan kurtulmak için mücadele ettiğimiz maçtı. Çok önemli galibiyet aldık. Mücadele eden takımız. Kocaelispor’un hücum gücünü mücadeleyle kıracağımızı düşünüyorduk. Nispeten de başarılı olduk. İyi mücadele ederek bulduğumuz kontrataklarla pozisyon oluşturduk ve bu da bize 3 puanı getirdi. İlk yarı ortada geçti. İkinci yarı golle başladık. Baskıyla gol yedik. Ardından yine öne geçtik” dedi.

“MUTLUYUZ”

Erzurumspor maçı öncesinde bu galibiyetin kendileri açısından moral olduğunu ifade eden Kocabıyık, “İki takım da çok iyi mücadele etti. Maç içinde bazı tatsızlıklar ve oyunun durduğu anlar oldu. Kendi adımıza mutluyuz. Haftaya zor deplasmana gideceğiz. Oradan da puan ve puanlarla döneriz inşallah” diye konuştu.