Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SURVİVOR 2. ELEME ADAYI KİM OLDU? 10 Mart Survivor Dokunulmazlık Kim Kazandı? Survivor Eleme Adayları 10 Mart 2024

Ekran fenomeni Survivor All Star 2024 yarışında nefesler tutuldu. Nagihan tamam mı devam mı kararını açıkladı. Milyonların seyrettiği Survivor son bölüm dokunulmazlık kazanan takım belli oldu. Peki, Survivor 2. eleme adayı kim oldu? 10 Mart Survivor kim kazandı? İşte o isim..

Ekran fenomeni Survivor All

Survivor ikinci eleme adayı kim, dün Survivor kim kazandı sorularına yanıt arayan izleyicilerin odak noktası 10 Mart Pazar Survivor eleme adayları oldu. Acun Ilıcalı’nın en çok izlenen yapımı Survivor’da 10 Mart 2024 Pazar tablosu netleşti. Kıran kırana mücadelede dokunulmazlığı kazanan takım rahat bir nefes alırken kaybeden takım ada konseyinde haftanın 2. eleme adayını açıkladı. Survivor 55. bölüm haftanın 2. dokunulmazlık oyununda karşı karşıya gelindi. Peki, Survivor 10 Mart dokunulmazlık kim kazandı? Survivor 2. eleme adayı kim oldu? İşte yanıtı..

10 MART SURVİVOR DOKUNULMAZLIK KİM KAZANDI?

10 Mart Survivor kim kazandı merak eden vatandaşlar için hemen söyleyelim ki Mavi takım kazandı. Oyun öncesi kazanan takımın et fajita ödülünden yararlanacağı açıklandı. İlk olarak avantaj oyunu oynandı. Survivor son bölüm dokunulmazlık oyununda ilk etabı Mavi takım 8-6 kazandı. İkinci etapta bu kez takımlar bayrak yarışında karşılaştı. geldi. Bayrak yarışında dokunulmazlık oyununu Mavi takım 12-7 kazandı. Böylece Survivor 10 Mart dokunulmazlık Mavi takım kazandı.

SURVİVOR 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor eleme adayı kim sorusunun yanıtı Pınar oldu. 10 Mart Pazar akşamı oynanan haftanın 2. dokunulmazlık yarışında kazanan Mavi takım oldu. Kırmızı takımdan en son Mustafa Kemal Kurt elendi. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takım için konsey toplandı. Dün akşamki oylamada Pınar 6 oy alarak eleme potasına gitti. Böylece haftanın eleme adayları Aysu ve Pınar oldu. Öte yandan Acun Ilıcalı ile Nagihan görüştü ve iç yan bağ yırtığı, ön çapraz bağ yırtığı ve dış menisküs yırtığı olan Nagihan’ın doktor eşliğinde Nagihan’ın isteğiyle yarışa devam etmesine karar verildi.