Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hüseyin Ayaz ittifak hakkında konuştu: Böyle bir…

Başiskele siyasetinin bir numaralı gündem maddesi olası bir Ayaz-Mutlu ittifakı. İşte yaşanan son gelişmeler…

Başiskele siyasetinin bir numaralı

Kentte yerel seçim heyecanının en yüksek dozda yaşandığı ilçelerden biri kuşkusuz Başiskele. İddialı birçok ismin bulunduğu Başiskele’de son günlerde gündem olan iddia olası bir Hüseyin Ayaz-Zafer Mutlu ittifakı.

İTTİFAK İDDİASI

İddiaya göre, Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu ile Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ayaz ittifak yapacak. Bu ittifak için de iki senaryo olduğu ifade ediliyordu. Birinde Hüseyin Ayaz Çatı aday olacak ve meclis Saadet Partisinden gelecek. Bir diğer senaryoda da Zafer Mutlu başkan olacak, Hüseyin Ayaz da bir eş başkan, koordinatör gibi belediyede Mutlu ile benzer yetkilere sahip olacaktı.

ZAFER MUTLU NE DEMİŞTİ?

Dün konuyla ilgili Zafer Mutlu Nokta Gazetesine konuşmuş ve “Saadet Partisi Başiskele’de bizim adaylığımız altında çok iddialı bir pozisyonda. Hatırlarsınız bir önceki genel seçimde %36 oranında bir oy almayı başarmıştık. İlçemizin, Başiskele’nin geleceği için Saadet Partisi’nin çatısı altında Hüseyin Ayaz ile birlikte işbirliği yapmaktan büyük memnuniyet duyarız” demişti.

AYAZ’DAN AÇIKLAMA

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ayaz ise ittifak ve makam beklentisinin olmadığının altını çizdi. Nokta Gazetesine konuşan Ayaz, “Başiskele halkı belediye başkanlığında da meclis üyeliğinde de istedikleri şekilde, vicdanlarını tartarak oy verebilirler.

İTTİFAK BEKLENTİM YOK

Benim hiçbir düşüncem yok. Arka plan da yok. İttifak ya da makam beklentim de yok. Sözü geçen kardeşimizle böyle bir görüşmeme dahi yok. Ben Başiskele halkına şunu söylemek istiyorum: bundan sonra seçime kadar dedikodulara kulak asmasınlar.

HİÇBİR GERGİNLİĞİMİZ YOK

Siyasetin yozlaşmasına, çirkinleştirilmesine karşıyım. Bize Başiskele hakkı yeter. Halk kendi vicdanını tartacak. Hiçbir sıkıntımız, hiçbir gerginliğimiz yok. Herkes işine baksın. Güzel bir seçim süreci yaşıyoruz.”

Başiskele siyasetinde bomba iddia: Mutlu ve Ayaz birleşiyor mu?