Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erdoğan: Çocuklarımız Sapkın akımların esiri olmayacak!

Sebilürreşad Kültür ve Sanat Merkezi Açılış Programı’nda önemli mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Çocuklarımızı inancından, kültüründen hatta cinsiyetinden kopararak sapkın akımların esiri yapma çabalarını mutlaka boşa çıkaracağız” dedi.

Sebilürreşad Kültür ve Sanat

İstiklal Marşı’nın kabulünün 103. yıl dönümünde Ankara’da, Sebilürreşad Kültür ve Sanat Merkezi açılışı yapıldı. Adını İstiklal Marşı’nın ilk kez yayınlandığı Sebilürreşad dergisinden alan merkezin açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Yoğun katılımın olduğu programda Recep Tayyip Erdoğan İsrail’in Gazze’ye taptığı hain katliam hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

“Çocuklarımızı sapkın akımların esiri yapma çabalarını boşa çıkaracağız”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını tepki göstererek “Zulmü bile insan hakları, demokrasi, özgürlük, güvenlik kavramları ile meşrulaştırmak için kullananlar bunlar değil mi? Zulmü bile meşrulaştıranlar var.” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gençlerimizi birtakım platformların sanal dünyalarına hapsedip sahip oldukları büyük medeniyet birikiminden mahrum bırakmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Çocuklarımızı inancından, kültüründen, ailesinden, benliğinden, cinsiyetinden kopartarak küresel sapkın akımların esiri yapma çabalarını boşa çıkaracağız. Bu bir yönüyle fikri devamlılığın emaresi olmakla birlikte diğer yönüyle de bazı kör düğümleri çözemediğimizin işaretidir.” dedi.