Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Berkan Aslan

Savaşa tek başına giden belediye başkanı!!!

Seçime son 18 gün kaldı. Tüm adaylar deliler gibi sabah akşam demeden var gücüyle çalışıyor. Ev ve esnaf ziyaretleri, cemiyet ve mahalle toplantıları ile tüm vatandaşlar seçim için ikna edilmeye çalışılıyor.

İstanbul’da Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum yarışı, Ankara’da Mansur Yavaş ve Turgut Altınok yarışı konuşuluyor. Kocaeli İzmit’te ise Ak Parti adayı Muharrem Tutuş, CHP adayı Fatma Kaplan Hürriyet kıyasıya birbiriyle yarışmıyor, söz yerindeyse savaşıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Tahir Büyükakın bu şehirde her kesim tarafından sevilip sayıldığı için çok rahat bir şekilde başkanlık yarışında açık ara farkla önde gidiyor. Seçim çalışmalarında Tahir Büyükakın, 11 ilçe başkan adayını hiçbir şekilde yalnız bırakmıyor. Hatta birçok ziyaretinde milletvekilleriyle gidiyor, gövde gösterisi yapıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı son bir ay içerisinde Muharrem Tutuş ile el ele kol kola geziyorlar. Bir dağ gibi bir baba gibi varlığını sürekli gösteriyor başkan. Her yerde boy boy posterler, brandalar ile ilçe başkan adaylarının yanındayım, hepsine sonsuz destek veriyorum mesajı veriyor.

Bütün bu olanlar yaşanırken çok önemli bir konu dikkatimi çekti.

Peki bu sırada İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet’e kimler destek veriyor ? Bu şehrin eski abileri, milletvekilleri, belediye başkanları ve bürokratları nerede ? Mevcut milletvekilleri, eski bakanları nerede? Bir kadın belediye başkanı var, yeniden İzmit Belediye Başkan Adayı, fakat tek başına savaşıyor.

CHP kendi içinde nasıl bir savaş veriyorsa, bir kadını yalnız başına bıraktılar. Buna rağmen asla pet etmeyen, hırslı, güçlü bir şekilde kimseye ihtiyaç duymadan savaşı kazanmaya çalışıyor.

18 gün sonra seçim gerçekleşecek. İzmit Belediyesi’ni ya Fatma Kaplan Hürriyet kazanacak ya da Muharrem Tutuş. İkisi de bizim değerliğimiz. Bu şehirde sevilen sayılan insanlar. Her ne kadar ikisi arasında sürekli tartışmalar yaşansa da her ikisi de bizim için önemli.

Hep söylediğim bir cümle vardır, seçim zamanı gelir geçer, kimse arkasına bakmaz, herkes önüne bakarak yaşamını sürdürecek. Bizler şehrimize değer katacak, çalışacak bir adayı, oy vererek seçeceğiz. Kim şehrimiz için hayırlısı olacaksa, o kişi kazansın.

Tarafsız, siyasi ideolojiye sahip olmayan biri olarak tüm samimiyetimle bir dilekte bulunuyorum. İKİ KİŞİ ARASINDA EN İYİSİ KİMSE, KİM DAHA ÇOK HİZMET SUNACAKSA O KİŞİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINI KAZANSIN. Şimdiden her iki adaya başarılar diliyorum.

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. yoo gayette belediyenin kamunun tüm gücünü seferber etmiş bir şekilde hemen hemen tüm personellerini seçim kampanyasına dahil etmiş durumda. yetmemiş kamunun malı olan siyah plakalı kasalı tansitlerle chp logolu standlarını chp li arduçun firmasına yollayıp giydiriyor.. bizim vergilerimizi seçim kampanyasına meze yapmış durumda.. Ne yalnız kalması?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER