Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

EROS KEDİ ÖLDÜREN İBRAHİM KELOĞLAN CEZASI BELLİ OLDU: Kediyi Öldüren İbrahim Keloğlan Kendini Böyle Savundu! Eros Davası İbrahim Keloğlan İfadesi

Kediyi öldüren İbrahim Keloğlan cezası belli oldu. İstanbul Başakşehir’de Eros isimli kediyi vahşice öldüren İbrahim Keloğlan davası gündeme geldi. Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen İbrahim Keloğlan, “Kendimi kaybettim. Ben ve eşim insan içine çıkamayacak hale geldik” dedi. İşte kediyi öldüren İbrahim Keloğlan cezası..

Kediyi öldüren İbrahim Keloğlan

Eros davası son durum merak konusu oldu. 13 Mart Çarşamba günü gündemin en yoğun maddesi İbrahim Keloğlan cezası oldu. Sosyal medyada infial yaratan Eros kedi olayı son durum belli oldu. İstanbul Başakşehir’de Eros isimli kediyi vahşice öldüren İbrahim Keloğlan cezası açıklandı. İfadesinde, “Kendimi kaybettim. Ben ve eşim insan içine çıkamayacak hale geldik” diyen kediyi öldüren İbrahim Keloğlan iyi halden indirim alarak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Peki, Eros kimdir? İşte İbrahim Keloğlan Eros davası..

EROS KEDİYİ ÖLDÜREN İBRAHİM KELOĞLAN CEZASI

Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen İbrahim Keloğlan davası izdiham yarattı. Duruşmaya katılmak isteyen vatandaşlar infial yarattı. Mahkeme Başkanı duruşmanın konferans salonunda yapılmasına karar verdi. Eros isimli kediyi öldüren İbrahim Keloğlan ifadesinde, “Kendimi kaybettim. Ben ve eşim insan içine çıkamayacak hale geldik. Ben çok pişman oldum. Dağlara gidip kedilere köpeklere mama dağıtıyorum. Psikolojik destek almaya başlayacağım. Olay anından önce cinnet geçirmiştim, eşimle sorunlarımız vardı. O yüzden olayı gerçekleştirdim. Ailem, eşim, ben hedef alınıyoruz, korkuyoruz. Çok pişmanım. Hakkımda söylenen iftiralara da katılmıyorum. Benim görüntülerimi yayanlar halkı kin ve düşmanlığa sevk ettiler. Ben öyle bir insan değilim” dedi. Sanık İbrahim Keloğlan iyi hal indirimiyle 2 yıl 6 ay hapis cezası ve yurt dışına çıkma yasağı aldı. Mahkeme iyi halden indirim uyguladı ve İbrahim Keloğlan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İBRAHİM KELOĞLAN KİMDİR?

Bilindiği üzere İbrahim Keloğlan 2024 yılbaşı gecesi İstanbul Başakşehir’de Eros isimli kediyi asansörde sıkıştırdı. Kediyi tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan 1 yıl 3 ay hapis cezası aldı. Üst mahkemece karar bozuldu ve yeniden yargılama başladı. 13 Mart Çarşamba günü yapılan duruşmaya hayvan severler akın etti. Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. Kedi Eros katili İbrahim Keloğlan için hayvanseverler “Katil İbrahim ve Eros için adalet” sloganları attı. Eros isimli kediyi vahşice öldüren İbrahim Keloğlan iyi hal indirimiyle 2 yıl 6 ay hapis cezası ve yurt dışına çıkma yasağı aldı. İbrahim Keloğlan iyi hal indirimiyle adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Ya bak kedi 6 yıl yaşamış İbrahim Keloğlan ne istedin oncacık şeyden herkes senin yüzünden herkes eros’la Video çekti eros’un hakkında video çektiler Sen ne istedin o küçücük hayvandan 6 yıl yaşamış 6 yaşında yılbaşı gecesi ne öldürüyorsun Allah Allah ne istedin Tamam Yere Vurup onu kovmak istedim ama böyle yapmaz yanına gidip severek götürürsün onu bir yere Apartmanı hemen sekmelerek Ne yapıyorsun Ne yapıyorsun tekmeleri hep böyle Canıma Değsin ya Canıma Değsin iki üç yıllık hapis cezası almışsın ama şu an serbestsin Seni artık hiç sevmiyorum hem de şu an herkesin kalbinde senin için herkes davada dedi ki eğer olsayt için adalet diye bağırdılar vicdansızsın ya Cani hatta baban sana bir videoda gerizekalı dedi hahahahaha

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çarşamba günlerinin sevilen yapımı Sandık
Sıradaki Haber Sandık Kokusu Ayça Kim? Nesrin Cavadzade Kimdir, Kaç Yaşında? Nesrin Cavadzade Hangi Dizilerde Oynadı?