Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KONUŞANLAR 138 BÖLÜM FULL İZLE: Hasan Can Kaya Konuşanlar 138. Bölüm İzle Full Tek Parça! Konuşanlar Son Bölüm İzle Youtube

Hasan Can Kaya Konuşanlar 138. bölüm yayınlandı. Tanıtımları Youtube tüm bölümleri Exxen’de yayınlanan Konuşanlar yeni bölüm hikayeleri izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi. İşte Konuşanlar 138 bölüm full izle ekranı..

Hasan Can Kaya Konuşanlar

Her insanın farklı bir hikaye, her hikayenin farklı bir kahkaha olduğu Konuşanlar 138 bölüm full izle ekranı geldi. Milyonların severek takip ettiği Hasan Can Kaya Konuşanlar yeni bölüm ekrana gelen hikayeler stüdyoda kahkaha seslerini artırdı. Ünlü komedyen Hasan Can Kaya’nın sunumuyla ekrana gelen Konuşanlar son bölüm izle konuklara üniversite planlarını soran Hasan Can Kaya Nöro Marketing yanıtını alınca olanlar oldu. İşte Konuşanlar 138 bölüm izle ekranı..

KONUŞANLAR 138 BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

HASAN CAN KAYA KONUŞANLAR 138 BÖLÜM FULL İZLE

Hasan Can Kaya programı Konuşanlar 138. bölüm full izle kahkaha sesleri stüdyoyu aştı. Birbirinden komik olayların ekrana geldiği Konuşanlar yeni bölüm üniversite hedefleri arasında Nöro Marketing bölümü olan konuk damga vurdu. Konuşanlar son bölüm full izle “Eşimle Amerika’ya gitmiştik. Yolda benzinci ya da araba yoktu. Eşimin aklına geldi. Benzin deposuna idrar yaparsam devam ederiz dedi” diyerek başından geçen enteresan olayı anlatan konuk kahkahayı artırdı. Hasan Can’dan, “Ne kadar zeki adammış. Belli ki erkekte zeka aramıyorsun. Bu dahiyane fikir bir tek eşinin aklına geldi. Bütün otomotiv endüstrisi” deyince olanlar oldu. Hasan Can, “Yaptığın en absürt dövme neydi” diye sordu ve “Bir bayanın kalçasına bal yazdım. Bende en absürdü oydu” yanıtını alınca kahkaha sesleri giderek arttı. Konuşanlar 138. bölüm kaçırmayın..