Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yazar Eylem Tok Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Eylem Tok Evli Mi? Timur Cihantimur Annesi Eylem Tok Kitapları

Türkiye’nin konuştuğu Timur Cihantimur olayında yazar Eylem Tok araştırılmaya başladı. Timur Cihantimur’un annesi olan Eylem Tok kimdir merak edildi. 1 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı kazanın ardından oğlunu yurt dışına kaçıran Eylem Tok açıklama geldi. Peki, yazar Eylem Tok kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Türkiye’nin konuştuğu Timur Cihantimur

Eylem Tok kimdir merak eden vatandaşlar araştırmaları hızlandırdı. 1 Mart 2024 günü Eyüpsultan’da yaşanan olayda yazar Eylem Tok oğlu Timur Cihantimur 3 adet ATV tipi araca çarptı. Kazada 29 yaşındaki Oğuz Murat Acı hayatını kaybetti ve 4 kişi yaralandı. Oğlunu saatler sonra yurt dışına götürdüğü söylenen Eylem Tok hayatı merak edildi. Eylem Tok açıklama geldi ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Eylem Tok hakkında ‘suçluyu kayırma’ suçundan yakalama kararı çıkardı. Peki, yazar Eylem Tok kaç yaşında? Eylem Tok nereli? işte merak edilenler ve Eylem Tok kitapları..

YAZAR EYLEM TOK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Yazar, şair ve yönetmen Eylem Tok İstanbul’da yaşıyor. İlk romanı Mihr adlı kitabı 2013’te yayınlayan Eylem Tok ardından ikinci romanı Allah’ın Piyonları’nı 2014 yılında çıkardı. İlk çocuk kitabı Dev ve Üç Cüceler 2016 yılında İngiltere, ABD ve Kanada’da yayına girdi. 2019 yılında Türkiye’de de yayınlanan kitap ardından Eylem Tok 2016 yılında çektiği soyut sanat filmi Sintiyatpera (Cintheapera) ile gündeme geldi. Türkiye’de ve uluslararası birçok film festivalinde yer alan yazar Eylem Tok Timur isimli oğlunun babası ünlü estetik doktoru Bülent Cihantimur ile yolları ayırdı.

EYLEM TOK KİTAPLARI

Mihr -2013

Allahin Piyonlari – 2014