Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti 55. Bölüm Büyük Deprem Başladı! İzleyicinin Beklediği Son Erken Geldi! Başrol Oyuncuları Peş Peşe Ayrılık Kararı Aldı! Meğer..

Reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti 55. bölüm öncesi hareketlilik başladı. 15 Mart Cuma akşamını iple çeken izleyiciye kötü haberler peş peşe verildi. Çimen’in tesettüre girip Gökhan’la imam nikahı kıydığı Kızılcık Şerbeti son bölüm ardından flaş detay gündeme geldi. Her şeyi bitirip gidiyorlar..

Reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti

Başrollerini Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu, Müjde Uzman, Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisi yeri göğü inletti. Milyonlarca izleyiciyi ekran başına çivileyen Kızılcık Şerbeti son bölüm ortalık karıştı. Kızılcık Şerbeti Çimen Gökhan’ın oyununa gelip tesettüre girdi. Çimen’le imam nikahı kıyıp eve götüren Gökhan izleyiciyi şoke etti. Çimen’in tesettürlü halini gören Kıvılcım çıldırdı. Cuma günlerinin rekortmen yapımı Kızılcık Şerbeti 55. bölüm iple çeken izleyicilere peş peşe ayrılık haberi geldi. Meğer o isimler..

KIZILCIK ŞERBETİ 55. BÖLÜM

Her hafta cuma günleri yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde toz dumana karıştı. Reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinde Gökhan’ın önce Görkem’in abisi olduğunu öğrenen Çimen daha sonra onun evli ve 2 çocuklu olduğu gerçeğiyle yıkıldı. Duygularının karşılıksız olduğunu anlayan Çimen ne kadar dirense de kaderine razı geldi. Kızılcık Şerbeti son bölüm Gökhan’dan ayrılamayan Çimen onun dediğini yaptı ve tesettüre girdi. İmam nikahı kıyıp Kıvılcım’ın karşısına çıkan Çimen sahnelerini görenler şaştı kaldı. 15 Mart Cuma günü ekrana gelecek Kızılcık Şerbeti 55. bölüm öncesi büyük havadis patladı.

KIZILCIK ŞERBETİ ERTUĞRUL MİHRİ AYRILDI MI?

15 Mart Cuma akşamı izleyicilerin karşısına çıkacak olan Kızılcık Şerbeti 55. bölüm beklenmeye başladı. Kıvılcım ile Çimen’in karşı karşıya geleceği merak dolu yeni bölümde iki ayrılık birden yaşanacak. Kızılcık Şerbeti 55. bölüm ekibe sonradan dahil olan Ertuğrul ve Mihri karakterleri için yolun sonu geldi. Kızılcık Şerbeti son bölüm aşkına Metehan’dan karşılık bulamayan Mihri intihar etti. Ertuğrul’un hastaneye zor yetiştirdiği Mihri için ayrılık vakti geldi. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı Mihri ile Ertuğrul diziden ayrılıyor. Öte yandan Kızılcık Şerbeti Umut yeni bölümle birlikte Nursema’dan boşanarak diziden ayrılacağı düşünülüyor.