Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mustafa Kurt’tan Büyükakın’a! “Metroyu yapamayacaksınız”

HAT 41 K’nın ilk sefer toplantısında konuşan Kocaeli Otobüsçüler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, KBB Başkanı Tahir Büyükakın’a yönelerek ‘Metroyu yapamayacaksınız dedi.


HAT 41 K’nın ilk

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez’den Kartepe’ye 4 ilçe arasında kesintisiz ulaşımı sağlayacak Hat 41K’yı bugün itibariyle hizmete aldı. Kent trafiğinin rahatlamasında büyük öneme sahip olacak olan yeni hattın, “Ortak Gelir Protokolü” anlaşması geçtiğimiz gün imzalanmıştı. Bugün hizmete alınan hattın ilk seferini Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın gerçekleştirdi. Programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ulaşımpark Daire Başkanı Serhan Çatal, Kocaeli Otobüsçüler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt katılım sağladı.

“METROYU YAPMAYACAKSINIZ”

Sefer öncesi yapılan törende Ulaşım Dairesi Başkanlı Ali Bilgi hat ile ilgili bilgilendirme yaptı. Bilgi’nin ardından söz alan Kocaeli Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt yaptığı konuşmada, “Sayın başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Pandemi sürecinden beri bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. 2 konu bizim için çok önemli Körfez’den Derince şehiriçi ve Kösekey’deki yolcularımız mevcut kooperatifin aracına binebiliyordu. Bu ortadan kalktı. İkincisi de gittiği kadar ücret konusu. Bu konu ile ilgili çok eleştiri alıyorduk. Bu da ortadan kalktı. İddia ediyorum bu hat öyle bir oturacak ki metroyu yapmayacaksınız. Gerek kalmayacak” ifadelerini kullandı.

“TRAMVAY’DA DA DEMİŞTİ”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise, “Metroyu yapamazsın dedi. Zamanında tramvayı yapamazsın demişti. Tramvayı yaptım, hat uzadı, Pazar günü yeni hattın açılışı olacak. Metro Gebze’de devam ediyor buraya da yapacağım. Metroya ihtiyaç kalmaz dedi” dedi.