Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜM FULL İZLE: TRT 1 Gönül Dağı 131 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Gönül Dağı Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Gönül Dağı 131. bölüm full izle ekrana geldi. 16 Mart Cumartesi günü yayına giren Gönül Dağı yeni bölüm Gedelli’de Ramazanın rahmet iklimine hazır olmak lazım, Ramazanı kaçırmamak lazım mesajı verildi. Sonunda muradına eren Gönül Dağı Taner ile Selma’nın evliliği başladı. İşte TRT 1 canlı Gönül Dağı 131 bölüm izle ekranı..

Gönül Dağı 131. bölüm

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜM FULL İZLE / TRT 1’in sevilen yapımlarından Gönül Dağı 131. bölüm full izle ekrana geldi. 16 Mart Cumartesi günü yayına giren Gönül Dağı yeni bölüm Taner ile Selma muradına erdi. Gönül Dağı son bölüm Taner’in aklında da kalbinde de hala Dilek’in olduğunu düşünen Selma gözyaşları dökmeye başladı. Her hafta cumartesi akşamları izleyicilerin karşısına çıkan Gönül Dağı yeni bölüm mutlu son geldi. İşte TRT 1 canlı izle Gönül Dağı 131 bölüm full izle ekranı..

GÖNÜL DAĞI 131. BÖLÜM FULL İZLE TEK PARÇA

16 Mart Cumartesi günü izleyicilerin odak noktası Gönül Dağı 131 bölüm izle full tek parça sonunda muradına eren Taner ve Selma balayı için İstanbul’a gitti. Balayı sırasında ikilinin yaşayacakları merak konusu oldu. Her cumartesi yayına giren Gönül Dağı son bölüm full izle Elif aşerdiğini Kenan’a söyleyince Gedelli’de panik havası esmeye başladı. Bu sefer kolay yerden geldi diye sevinen Kenan amcaoğullarının yardımıyla ne yapacak merak konusu oldu.

Gönül Dağı 131. bölüm full izle Filiz ve Erkan mezun oldukları liseye pilav gününe gitti. İrem ve Çetin ile karşılaşan ikili ne yapacak beklenmeye başladı. Taner ve Selma’nın mutlu günleri başladı. Amcaoğulları Ramazan günlerinde Gedelli için yeni planlarını masaya yatırdı. Selami, Ramazan ayı için organizasyon sorumlusu oldu. Gedelli Kasabası’nda Ramazan şenlikleri devam ediyor. Gönül Dağı 131 bölüm 16 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00’da TRT1’de..