Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇI MUHTEMEL 11: Galatasaray Kasımpaşa Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Kasımpaşa – Galatasaray Maçı Şifresiz Mi?

Spor tutkunlarının dört gözle beklediği Galatasaray – Kasımpaşa maç kadrosu merak edildi. Süper Lig 30’uncu hafta maçlarında sıra Kasımpaşa Galatasaray mücadelesine geldi. 17 Mart Pazar günü deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Kasımpaşa Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda belli oldu. İşte Kasımpaşa Galatasaray maçı muhtemel 11..

Spor tutkunlarının dört gözle

Galatasaray Kasımpaşa maç bilgileri belli oldu. Futbol tutkunlarının iple çektiği Kasımpaşa Galatasaray maçı ne zaman araştıran taraftarlar son dakika bilgilerine odaklandı. 17 Mart Pazar günü deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek olan sarı kırmızılı Galatasaray kadrosu belli oldu. Süper Lig 30’uncu hafta Kasımpaşa karşılaşması için hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray ekibi kuruldu. Peki, Galatasaray Kasımpaşa maçı hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray Kasımpaşa maçı saat kaçta? İşte Galatasaray Kasımpaşa muhtemel 11..

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Galatasaray Kasımpaşa maçı 17 Mart Pazar günü oynanacak. Deplasmanda Kasımpaşa ile kozlarını paylaşacak olan Galatasaray kadrosu netleşti. Süper Lig’in 30’uncu haftasında Kasımpaşa sahasında top koşturacak olan Galatasaray karşılaşması saat 16.00’da başlayacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak olan Galatasaray Kasımpaşa maçı beIN Sports ekranında naklen yayınlanacak. Mücadeleyi hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Sarı-kırmızılı takımda Kerem Aktürkoğlu, Davinson Sanchez, Kaan Ayhan, Hakim Ziyech, Sergio Oliveira sarı kart sınırında yer aldığı için bu oyuncuların kart görmesi durumunda Hatayspor müsabakasında forma giyemeyecekler.

GALATASARAY MUHTEMEL 11

Muslera

Barış Alper

Abdülkerim Bardakçı

Nelsson

Köhn

Torreira

Kerem Demirbay

Zaha

Kerem

Mertens

Icardi

KASIMPAŞA MUHTEMEL 11

Giannotis

Winck

Omeruo

Ouanes

Yasin

Gökhan

Hajradinovic

Aytaç

Fall

Rochinha

Da Costa