Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hüseyin Ayaz’ın destekçileri Başiskele Belediyesi’ni suçluyor!

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere kısa bir süre kalırken sonuçların en çok merak edildiği ilçeler arasında Başiskele geliyor. Hüseyin Ayaz’ın bağımsız olarak yarışacağı seçimde önemli bir iddia dile getirildi.

31 Mart'ta yapılacak olan

Yerel seçimlere iki hafta kalırken bol adayın bulunduğu Başiskele’de yarış iyiden iyiye ısındı. Hüseyin Ayaz’ın bağımsız aday olarak girdiği seçimde, afişleri söküldü. Ayaz’ın destekçileri ise yaşanan gelişmeden dolayı Başiskele Belediyesi’ni suçladı.

TESLİM ALDILAR

16 Mart’ta akşam saatlerinde Ayaz’ın seçim için hazırlattığı 5 broşür sökülerek Fen İşleri Müdürlüğü’ne götürülerek, tutanak tutuldu. Hüseyin Ayaz’a yakın isimlerden olan Zekeriya Şahintürk yaptığı açıklamada; “16 Mert gecesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ayaz’ın seçim pankartları sökülerek Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne getirilmiştir. E. K. ve A. K. A. pankartları (5 adet) teslim aldı. Pankartlar yırtılmış olarak birime gelmiş olup 17 Mart günü yukarıda adı geçen kişilere teslim edilmiştir” ifadelerine yer verildi.