Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KIZIL GONCALAR CANLI İZLE NOW TV: Kızıl Goncalar 11 Bölüm Full İzle! Kızıl Goncalar Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça! Kızıl Goncalar 11. Bölüm İzle Youtube

Pazartesi günlerinin sevilen yapımı Kızıl Goncalar 11. bölüm full izle araştırmaları başladı. 18 Mart Pazartesi günü ekrana gelen Kızıl Goncalar yeni bölüm Suavi’nin artık hayata nokta koyma vakti geldi. Zeynep’e tuzak kuran Feyza’ya, “Ya Ceza, Ya Da Nikah!” uyarısı geldi. İşte Kızıl Goncalar 11 bölüm izle ekranı..

Pazartesi günlerinin sevilen yapımı

Kızıl Goncalar 11. bölüm izle araştıran izleyicilerin beklediği an geldi. Özgü Namal ile Özcan Deniz’in başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar yeni bölüm başladı. 18 Mart Pazartesi günü yayınlanan Kızıl Goncalar son bölüm izle Youtube tek parça Suavi için karar günü geldi çattı. Kızıl Goncalar 11. bölüm izle Youtube Levent’in Zeynep konusunda yalan söylediğini öğrenen Meryem gemileri yaktı. Suavi’yi ötenazi kararından vazgeçirmeye çalışan Zeynep ile Meryem neler yapacak merak edildi. İşte Now TV canlı izle Kızıl Goncalar 11. bölüm full HD tek parça ekranı..

NOW CANLI KIZIL GONCALAR İZLE

KIZIL GONCALAR 11 BÖLÜM FULL İZLE

18 Mart Pazartesi akşamı saatler 20.00 olduğunda yayına giren Kızıl Goncalar 11. bölüm Suavi kararını verdi. Madam Symartsky ötenazi için Suavi’nin evine geldi. Levent’in Zeynep’in gidişi konusunda kendisine yalan söylediğini Beste’den öğrenen Meryem yıkıldı. Levent, Beste’yle büyük bir kavgaya tutuştu. Levent’e güvenini kaybeden Meryem yaşananlardan habersiz olan Zeynep’le birlikte Suavi’yi ötanazi fikrinden vazgeçirmeye çalıştı. Bir daha o eve gitmeme kararı veren anne kız için yeni bir yol ayrımı geldi. Kızıl Goncalar son bölüm full izle Zeynep’e kurduğu tuzak ortaya çıkınca Feyza için ya nikah ya da ceza kararı geldi. Feyza’yla ilgili kararı Cüneyd’in vermesi Sadi’nin onu iktidarına ilk kez bu kadar açıktan bir rakip olarak görmesine neden oldu. Sadi’nin bulduğu güçlü damat adayı Affan Feyza’nın kaderini etkiledi.

Kızıl Goncalar 11. bölüm full HD tek parça  Suavi’yle görüşmesinden mutlu ayrılan Zeynep, Cüneyd’e kırgın olsa da Cüneyd çare aramaya başladı. Evliliğini yürütmekte zorlanan Levent’ten ona yol göstermesini isteyen Cüneyd neler yapacak merak edildi. Levent ikilinin birlikteliğinden habersizmiş gibi davranmak zorunda kaldı. Fransa meselesinde Mira ile Zeynep arasında bir seçim yapmak zorunda kaldığını anlatmak isteyen Levent bir yanda Meryem ise Levent’e küs olsa da ondan ötanazi sırrını daha fazla saklamama konusunda kararlı. Kızıl Goncalar 11 bölüm izle full tek parça Suavi ölüme gitmeden önce ikisinin de doğruları söylemek için vakti daraldı. Kızıl Goncalar 11. bölüm bu akşam saat 8’de Now TV’de..