Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gebze’deki patlamada tanınan iş insanı yaşamını yitirdi

Gebze’de bugün akşam saatlerinde yaşanan sanayi tüpü patlamasında yeni gelişmeler var. Fabrikadaki patlamada yaşamını yitiren Osman Üçüncü’nün Pendik’te tanınan bir iş insanı olduğu ortaya çıkarken, yaralılardan beşi ise taburcu edildi. 

Gebze'de bugün akşam saatlerinde

Gebze’de bugün saat 15.00 sıralarında Pelitli Mahallesi Beynova Sokak’taki  ham beton üretimi yapan Kar Group fabrikasının imalathane bölümünde bilinmeyen bir neden dolayı sanayi tüpü patladı. Yaşanan olayın ardından 112 Acil Çağrı Merkezine durumun bildirilmesinin ardından bölgeye AFAD, itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri gönderilirken, olayda 6 kişi yaralandı, iki kişi de yaşamını yitirdi. Yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı. Akşam saatlerinde kazada yaşamını yitirenlerin kimliği belli oldu. Buna göre, fabrikanın yönetim kurulundaki bir kişi ile bir işçi vefat etti.

BEŞ KİŞİ TABURCU EDİLDİ

Fabrikanın yönetim kurulu başkanı olan Osman Üçüncü’nün Pendik’te tanınan bir iş insanı olduğu ve farklı sektörlerde istihdam sağladığı ortaya çıktı. Olayda hayatını kaybeden bir diğer isim Ahmet Bali ile birlikte Osman Üçüncü’nün cenazeleri otopsi incelemesi için Gebze Adli Tıp Kurumu morguna götürülürken, yaralılardan beşinin taburcu edildiği birinin ise Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.