Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YALI ÇAPKINI 63 BÖLÜM FRAGMANI: Star TV Yalı Çapkını Yeni Bölüm Fragmanı! Yalı Çapkını 63. Bölüm Fragmanı SEYFER Barıştı

Yalı Çapkını 63. bölüm fragmanı yayına girdi. Uzun zaman sonra Seyran’la aynı evde yaşamaya tekrar başlayan Ferit’ten, “Nefesini kesen bir kocan var sevinsene be kadın” çıkışı geldi. Yalı Çapkını yeni bölüm düğün hazırlıkları başladı. İşte Star TV Yalı Çapkını 63 bölüm fragmanı..

Yalı Çapkını 63. bölüm

Yalı Çapkını fragman bekleyen izleyiciler yeni bölümde yaşanacaklara odaklandı. Her hafta cuma günleri ekrana gelen Yalı Çapkını dizisinde düğün zamanı geldi. Hattuç halayı istemeye giden Korhan ağa ikinci baharına hazırlandı. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Yalı Çapkını son bölüm tekrar barışan Seyran ve Ferit mutlu günler yaşamaya başladı. Halis Korhan Hattuç’a yüzük takınca Kazım ağa delirdi. Orhan Korhan hapisten çıkınca eşi Gülgün’ün kıymetini öyle bir anladı ki olanlar oldu. İşte Yalı Çapkını 63. bölüm fragmanı..

https://www.youtube.com/watch?v=SljtsVm_Aqc

YALI ÇAPKINI 63. BÖLÜM FRAGMANI

Cuma akşamları ekrana gelen Yalı Çapkını 63. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyran ile Ferit adeta küllerinden doğdu. Son bölümü olay olan sevilen dizinin yeni bölümünde neler olacak merak içinde olan izleyiciler Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı seyretti. Cuma günlerine damga vuran Yalı Çapkını son bölüm Seyran neden Akın’la nişanlanmak zorunda kaldığını anlatınca Ferit onu o hengameden çekip aldı. Seyran’ın yaptığı fedakarlık herkesi çok etkiledi.

Yeniden beraber olmaya başlayan Seyran ve Ferit aşkının en büyük destekçisi hapisten çıkan Orhan ile Gülgün oldu. Halis ağa ile Hatice’nin kız isteme töreni yeni bölüme damga vururken Seyran ile Ferit’in yeniden bir arada olduğunu gören Pelin’in neler yapacağı merak konusu oldu. Yalı Çapkını 63 bölüm fragmanı birbirlerine bir kez daha kavuşan Seyran ile Ferit’in neler yaşayacağı merak edildi. Yalı Çapkını 63. bölüm 22 Mart Cuma günü Star’da..