Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Siz hiç uçan motosiklet gördünüz mü?

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’da sporcular, 750 metre uzunluğundaki parkurda birbirinden zorlu yapay engelleri geçmek için mücadele ediyor.

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’da

ZORLU PARKUR

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nın ikinci ayağı Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde gerçekleştiriliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi,Kartepe Belediyesi ve Türkiye Motosiklet Federasyonu iş birliğinde düzenlenen şampiyonanın ilk günü Maşukiye’de verilen start ile başladı. Maşukiye’de verilen startın ardından KartepeEnduro ve Motocross Parkuru’nageçen sporcular sıralama turları ve ilk etap mücadelelerinde ter döktü. Şampiyonanın Kartepe yarışında sporcular, 750 metre uzunluğundaki parkurda birbirinden zorlu yapay engelleri geçmek için mücadele etti.

FİNAL VE ÖDÜL TÖRENİ YARIN

Yarın (13 Ağustos Pazar) sona erecek şampiyonada, Süper enduroGP, enduroprestij, enduro usta, enduro hobi, enduro genç, enduroveteran ve enduro kadınlar kategorilerinde yarışlar yapılacak. Final ve ödül töreniyle şampiyona tamamlanacak.Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun açıklamasına göre, Kartepe Enduro ve Motocross Parkuru’nda gerçekleştirilecek yarışlarda 80 sporcu yer alıyor.