Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YABANİ 28 BÖLÜM FRAGMANI TIKLA İZLE: Now TV Yabani 28. Bölüm Fragmanı! Yabani Yeni Bölüm Fragman Yaman Ali Mezarda

Yabani 28. bölüm fragmanı yayınlandı. Alaz’ın elindeki silahtan çıkan kurşun Yaman Ali’ye isabet etti. Kardeşinin kurşunuyla kanlar içinde yere yığılan Yaman Ali mezara gömüldü. Acı haberi alan Neslihan ile güven çıldırdı. İşte Yabani 28 bölüm fragmanı..

Salı günlerinin sevilen yapımı Yabani 28. bölüm fragmanı yayına girdi. Yabani son bölüm full izle tek parça seyredenler şoke oldu. Zafer’in tuzağına düşen Yaman, Asi ve Alaz için kötü son geldi. Alaz’ın eline silahı veren Zafer abisini mi yoksa sevdiğini mi seçeceğini sordu. Kadrosunda Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın gibi ünlü isimleri barındıran Yabani yeni bölüm fragman Alaz Yaman’ı vurdu. Leyla Yaman’ı gömdü. İşte Yabani 28 bölüm fragmanı..

YABANİ 28 BÖLÜM FRAGMANI

Yabani 28 bölüm fragmanı Yaman’ın ölümü herkesi yasa boğdu. “Nerde oğlum nerde Ali” diye hesap soran Neslihan gerçeği öğrenince gözyaşlarına boğuldu. Aşk kardeşliği yendi ve Alaz Yaman’ı vurdu. Zafer Demirhan’dan alacağı intikam yolunda tehlikeli bir viraja giren Yaman’ın canı tehlikeye girdi. Serhan, Neslihan ve çocuklarının burnunun ucuna kadar gelmiş olan bu tehlikeyle Yaman’dan kurtulacağını düşünmeye başladı. Alaz ve Asi’nin yardımıyla harekete geçen Yaman kendi ipini çekti. Leyla’yı kullanarak Zafer’in adımlarını takip eden Yaman, kendi kardeşinin silahından çıkan kurşunla kanlar içinde kaldı. Yabani 28. bölüm 26 Mart Salı akşamı Now TV’de..

DİĞER VİDEOLAR