Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SANDIK KOKUSU 15. BÖLÜM CANLI İZLE SHOW TV: Sandık Kokusu 15 Bölüm İzle Full! Sandık Kokusu Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Özge Özpirinçci ile Demet Akbağ severlerin beklediği Sandık Kokusu yeni bölüm başladı. Çarşamba günleri ekrana gelen Show TV Sandık Kokusu 15. bölüm Filiz ile Hasan aşkı başladı. Adnan’ı yatakta Hande’yle basan Filiz bunu Irmak’a nasıl söyleyeceğini kara kara düşünmeye başladı. Sandık Kokusu 15 bölüm izle ekranı burada..

Özge Özpirinçci ile Demet

Çarşamba günleri yayınlanan Sandık Kokusu yeni bölüm izle başladı. 20 Mart Çarşamba akşamı ekrana gelen Sandık Kokusu 14. bölüm full izle bekleyen izleyiciler bir yandan Karsu ile Atilla aşkına odaklanırken bir yandan da Filiz Adnan’ın ihanetini Irmak’a söyleyecek mi merak konusu oldu. Kadrosunda Özge Özpirinçci, Uğur Yücel, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili gibi isimlerin yer aldığı Sandık Kokusu 15. bölüm Hasan ile Filiz etkileşimi başladı. İşte Show canlı Sandık Kokusu 14. bölüm izle ekranı..

SHOW CANLI SANDIK KOKUSU 15 BÖLÜM İZLE

SANDIK KOKUSU 15 BÖLÜM FULL İZLE

Sandık Kokusu 15. bölüm izle Karsu’nun Atilla’ya, “Eğer aramızda acınacak biri varsa, o da sensin!” sözleri dikkat çekti. Tüm öfkesini Atilla’ya kusan Karsu sinir krizine girdi. Hasan tarafından yakın takibe alınan Filiz’e gelen isimsiz çiçekler yeni bölümün en merak edilen noktası oldu. Sandık Kokusu 15 bölüm full izle Adnan Filiz’i Irmak’a hiçbir şey anlatmaması için ikna etmeye çalıştı. Doktora giden Karsu’ya “stresten uzak duracaksınız” uyarısı gelince gülme krizine girdi.

Adnan’ın Irmak için düzenlediği organizasyona Karsu’nun olaylı girişi damga vurdu. Evden koşarak Filiz gördüklerini Türkan’a anlatınca beyninden vurulmuşa döndü. Irmak, Adnan ve Filiz’i bir kafede yakalayınca olanlar oldu. Atilla ve Reha’nın da yer aldığı organizasyonda Karsu’nun sürpriz değişimine gelecek yorumlar merak konusu oldu. Sandık Kokusu 15. bölüm 20 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00’da Show TV’de..