Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İsmet Taşdemir: Bu statüyü doğru bulmuyorum

Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Kocaelispor maçının ardından Kocaelispor’u takip eden basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Taşdemir geçtiğimiz sezonki statü nedeniyle mağdur oldukları için haklı bir serzenişte bulunduğunu ifade etti. Deneyimli teknik direktör öte yandan Kocaelispor ile oynadıkları hazırlık maçının verimli geçtiğini de sözlerine ekledi.

Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet

GÜZEL BİR MAÇ OLDU

Güzel bir hazırlık maçını geride bıraktıklarını ifade eden İsmet Taşdemir şu şekilde konuştu: Sezon başı kampındayız. İki takım da yoğun çalıştı. Bu yoğunluğun üzerine bu maçın oynanması bence güzeldi. Çünkü dün, önceki gün takımlar çift antrenman yaptı. Dolayısı ile yorgunluk var ve yorgunluk eşiğini yukarıya çekmeye çalışıyoruz. O şartlar altında çıkan oyun bence iyiydi. İki takım da dirençliydi, skor ise önemli değildi. Lig başladıktan 3-4 hafta sonra takımlar genelde oturuyor. Biz biraz hazır girmek istiyoruz ancak eksiklerimiz var.

MAZERET DEĞİL, AMA?

Türk futbolunda bir şeyleri öngörmek kolay değil, her şey olabiliyor. Geçen sezon ki statü mantık olarak doğru değildi. Bir takım 3-4 günde bir 3 maç oynayacak, diğer takım 20 gün sonra oynayacak. Konsantre olamıyor tamam ama hazırlık maçı yapabiliyor, temposunu koruyabiliyor.   Biz belki bu nedenden ötürü kaybettik. Sağ bekimiz yoktu, sol bekimiz sakat sakat oynadı. Kadro derinliği de olmadığı için yapamadık. Mazeret değil ama haklı bir serzenişti benimki. Zaten bunları maçtan önce söylemiştim. Bu ülkede futbol yönetenler kendilerince doğruyu yapmaya çalışıyorlar ancak statü bana göre doğru değildi.

FİNAL OYNADILAR, ERTESİ SEZON YOKLAR

Bodrumspor geçen sezon final oynadığı için sanki bu sezon da şampiyonluğa oynayacakmış gibi bir düşünce var. Bunun için açıkçası ne hazırlığımız var ne de öyle bir derdimiz var. Tabii ki şampiyonluğu herkes ister. Geçen sezon “Küme düşer” denilen takımla final oynadık. Şampiyonluğu da çok istedik. Gerçekçi olmak lazım, 3 sezon önce Altınordu final oynadı, bugün 2. Lig’de. Sonraki sezon Bandırma final oynadı geçen sezon Play-Off’ta yok. Dolayısıyla final oynayan takımlarda düşüşler olabiliyor.

 

STADIMIZ GENİŞLETİLEBİLİR

Bodrumspor olarak kendimizin farkındayız. Çok öyle aman aman transferler de yapmadık. Bütçemize göre makul futbolcular aldık.  Bu sezon yine Play-Off heyecanı yaşayabiliyorsak bizim için ideal bir hedef olur. İmkanlar doğrultusunda bir tesisimiz ve stadımız var. Aslında stadımız çok güzel. Biraz daha tribünleri genişletilebilse çok daha güzel olur ancak bunun neden yapılmadığının gerekçelerini bilmek lazım.

 

İSTİYORLARSA OLABİLİR TABİİ Kİ

Bodrum küçük bir yer. Yer de yok. Bu gibi durumlar siyasilerimizin, mülki amirlerimizin işi. Eğer ki istiyorlarsa mutlaka bir yer oluşturabilirler. Ancak dediğim gibi, stadımız, zeminimiz çok güzel. Atmosferiniz de çok seviyorum. O stadı da kaybetmek istemem açıkçası. Az önce de dediğim gibi, tribünleri biraz daha büyütülebilirse çok daha güzel olur.

AYNI ZAMANDA YETİŞTİREN BİR KULÜP OLACAĞIZ

Bu sezon aldığımız futbolcuların 1-2’sinin yaşı var ama çok deneyimliler. Bizim asıl amacımı yetiştirmek. Genç futbolcu bulabilirsek iyi olacak. Bir tane bulduk, bir tane daha bulmamız lazım. Aramıza bu şekilde futbolcuları katmamız lazım. Mevcut oyuncularımız belli bir yere kadar yetebilir. Dolayısıyla biz hem yetiştiren hem de rekabet içinde olan bir yapı kurmaya gayret ediyoruz. Bunu başarabilirsek takıma çok fayda sağlarız.

GÖKDENİZ İYİ YERLERE GELECEK

Gökdeniz geçen sezonun devre arasında geldi. Ara ara düşüşler yaşadı. Süper Lig’den bir alt lige gelmek zordur ama çok çabuk adapte oldu. Bizim de takım olarak kırıldığımız dönemde bizi yukarıda tutmayı başardı. Gökdeniz çok iyi futbolcu. Önünün çok açık olduğunu düşünüyorum. Çok iyi bir insan, yaşı da genç. Kendisini çok seviyorum. İnşallah kendisinden bu sezon da istediğimiz verimi alabiliriz.