Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sertif Gökçe’den Tahir Büyükakın’a: Kendi adaylarına baksınlar

CHP’nin Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe Büyükakın’ın kendisi hakkında yaptığı ‘‘Sertif Gökçe neden CHP’nin adayıyım demiyor’ eleştirisine cevap verdi. Gökçe, “Kendi adaylarına baksınlar” dedi.

CHP’nin Derince Belediye Başkan

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere 9 gün kaldı. Seçime az kala siyasi partiler çalışmalarını sürdürüyor. 2019 yerel seçimlerinde bin 200 oy farkla başkanlığı kaybeden Sertif Gökçe bir kez daha şansını deneyecek.

SORULARI YANITLADI

Nokta TV ekranlarından yayınlanan ‘Seçime Doğru’ programının bugünkü konuğu CHP Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe oldu. Ebru Şimşek’in sorularını yanıtlayan Gökçe, önemli açıklamalarda bulundu.

“ÇOK ÖTESİNDE DESTEK VAR”

Derince’deki gençlere yönelik çalışmalarını aktaran Sertif Gökçe, “Benim bile beklemediğimin çok ötesinde genç desteği var. Sosyal medyadan mesajlar geliyor. 10-20 yaş arasından sahada ciddi talep var. Çünkü gençler Derince’de nefes alamıyor. Harikalar Sahili var ama orada çocuklarımız için konser yapılmıyor.

“NE ZAMAN GÜLDÜKLERİNİ UNUTTULAR”

Gençlerimiz için spor, kültür, sanat sosyalleşme alanları yok. Parkların tamamı sahipsiz, karanlık kamera sistemi ile desteklenmiyor. Eskiden Çenesuyu parkımız vardı insanlarımız ailecek oraya gidiyordu. Artık devre dışı. Derinceliler en son ne zaman eğlendiğini, ne zaman güldüğünü, mutlu olduğunu unuttu.

“DÜZEN DEĞİŞMEZSE GÖÇ BAŞLAYACAK”

Derinceliler içine kapandı. Gençler dünyayı görüyor. Var olana razı bir kesim değiller. Daha iyisini istiyorlar. Sosyal medyada var olanları görüyorlar ‘Neden bizde yok’ diyorlar. Haklılar. Derince çok değerli bir kent. Burada yaşamaktan insanlar neden utansın. Derince’de bu düzen değişmezse, göç başlayacak. Üniversiteye giden gençler geri dönmek istemiyor.

“İZMİTLİLER DERİNCE’YE GELECEK”

Kentleri kent yapan belediye başkanlarıdır. Bütün problem yönetimde. Derince’nin kaderini 31 martta değiştireceğiz. Derince’nin denizi var ama deniz sporları yok. Aquapark projemiz var. 2 bin kişilik amfi tiyatromuz var ama atıl durumda. Harika bir yerde deniz kıyısında. Yaz boyunca en sevilen sanatçıları oraya getireceğiz. Artık Derinceliler İzmit’e gitmeyecek, İzmitli gençler Derince’ye gelecek. Göçü geri çevireceğiz” dedi.

BÜYÜKAKIN’IN SÖZLERİNE CEVAP VERDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın ‘Sertif Gökçe neden CHP’nin adayıyım demiyor’ sözleri hakkında açıklamalarda bulunan Gökçe, “Duydum ama çok üzerinde durmadım. Sosyal medyada pankartlarımda zaten yazıyor. Ben parti rozetini şimdiden çıkardım.

“BEN HİZMET ADAMIYIM”

Çünkü belediye başkan adayıyım. Siyasetçi değil, hizmet adamıyım. Rahatsız oldukları durum şu; ben Derince’de kent ittifakı kurdum, seçim öncesi kurduk bu ittifakı. Gittiğim yerlerde siyaset değil, projelerimi anlatıyorum. İsmimizin ön planda olması onları rahatsız etmiş.

“KENDİME TAKMA İSİM Mİ BULAYIM?”

‘Kendi ismiyle dolaşıyor’ demiş. Ya kimin ismiyle dolaşacağım. Başkasının ismiyle mi dolaşacağım? Kendime takma isim mi bulayım. CHP’den aday olduğumu her yerde söylüyorum. Ama rozetimi çıkardım, çünkü herkese eşit hizmet getireceğim. Kendilerinin İzmir Büyükşehir adayları Hamza Dağ parti logosunu bile kullanmıyor. İlk önce kendi adaylarına baksınlar. Bizim öyle bir derdimiz yok” ifade etti.

Sertif Gökçe: Derince 30 yıl geri gitti!

Sertif Gökçe: Ben kimim ki ittifak yapayım

Sertif Gökçe: Taa Kars’tan gelip Derincelileri kandıramazsınız

Sertif Gökçe: Başkan olunca hiçbir işçiye dokunmayacağım