Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sertif Gökçe: Taa Kars’tan gelip Derincelileri kandıramazsınız

CHP’nin Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe Nokta TV ekranlarında yayınlanan ‘Seçime Doğru’ programının konuğu oldu. Gökçe, “Taa Kars’tan gelerek Derincelileri kandıramazsınız” dedi.

CHP’nin Derince Belediye Başkan

31 mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere 9 gün kaldı. Seçime az kala siyasi partiler çalışmalarını sürdürüyor. 2019 yerel seçimlerinde bin 200 oy farkla başkanlığı kaybeden Sertif Gökçe bir kez daha şansını deneyecek.

ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR…

Nokta TV ekranlarından yayınlanan ‘Seçime Doğru’ programının bugünkü konuğu CHP Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe oldu. Ebru Şimşek’in sorularını yanıtlayan Gökçe, önemli açıklamalarda bulundu.

“ARAMIZA KİMSE GİREMEZ”

Sertif Gökçe ilçede yaptırdığı anketler ile ilgili açıklama yaptı. Gökçe açıklamasında, “Her zaman anket firmalarının yanılma payı var. Türkiye’de siyaset her an değişebiliyor. Şu anki anketler bizim lehimize. Derince’de hiçbir sorun yok. Derince halkıyla aramıza ne anket, ne milletvekilleri, ne bakanlar giremez. Önceki dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, taa Kars’tan gelerek10 dakikalığına Derince’ye uğruyor.

“MAĞDUR OLDUĞUMUN FARKINDA”

Sertif Gökçe Derince halkının her gün yanında. Benim halkla aramdaki bağı kimse koparamaz. Halk geçen seneki seçimde mağdur olduğumun farkında. Kars’tan 10 dakika gelerek Derincelileri kandıramazsınız. Anketimizdeki fark hep vardı, düşmedi aksine yükseldi. Düşmesi için bir sebep yok, olağanüstü çalışıyoruz” sözlerine verdi.

Sertif Gökçe: Derince 30 yıl geri gitti!

Sertif Gökçe’den Tahir Büyükakın’a: Kendi adaylarına baksınlar

Sertif Gökçe: Ben kimim ki ittifak yapayım

Sertif Gökçe: Başkan olunca hiçbir işçiye dokunmayacağım