Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sertif Gökçe: Başkan olunca hiçbir işçiye dokunmayacağım

CHP’nin Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe Nokta TV ekranlarında yayınlanan ‘Seçime Doğru’ programının konuğu oldu. Gökçe, “Belediyede emeği ile geçinen hiçbir işçiye dokunmayacağım” dedi.

CHP’nin Derince Belediye Başkan

31 mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere 9 gün kaldı. Seçime az kala siyasi partiler çalışmalarını sürdürüyor. 2019 yerel seçimlerinde bin 200 oy farkla başkanlığı kaybeden Sertif Gökçe bir kez daha şansını deneyecek.

SAMİMİYETLE CEVAPLADI

Nokta TV ekranlarından yayınlanan ‘Seçime Doğru’ programının bugünkü konuğu CHP Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe oldu. Ebru Şimşek’in sorularını yanıtlayan Gökçe, önemli açıklamalarda bulundu.

“HİÇBİRİNE DOKUNMAM”

‘Belediye başkanı seçildiği takdirde belediyeden işçi çıkaracak mısınız?’ sorusuna cevap veren Gökçe, “Ben bir hukukçuyum. İşçi davalarına da bakıyorum. Ben asla bir başkasının üzerine bir mutluluk kurmam. Bir işçiyi çıkarıp başkasını almam. Yapılacak bir şey değil. Emeği ve alın teri ile geçinen işçilerin hiçbirine dokunmam.

“BANKAMATİK İŞÇİLERİ…”

Ama bankamatik işçileri var mesela. Hayatında hiç belediyeye uğramamıştır, maaş alıyor. Ben bu insanları belediyede tutmam. Belediyede bileğiyle çalışan hiç kimseye dokunmayacağım. Ben herkesin oyları ile seçiliyorum. Her partiliden insan var burada. Emeğin rengi, siyaseti olmaz.

“BEN GELİRSEM İŞÇİLERİN YÜZÜ GÜLER”

Ben işçilerin en fazla maaşlarını artırırım. Ben gelirsem tüm işçilerin yüzü güler. Ben yolda araba ile geçerken gördüğüm işçilerin yanında durur onları sarılır öperim. Çalışanların yüzü gülecek, belediyemiz büyüyecek. Vatandaş doğrudan işçilerimizi görüyor. Güler yüzlü işçileri görünce vatandaş ‘belediye çalışıyor’ diyecek.

“İŞÇİLER YAPACAĞIMI BİLİYORLAR”

İşçilerimizin özlük haklarının hepsini diğer tüm belediyelerin üzerinde yapacağım. İnsan onuru benim için çok önemlidir. İşçilerin çoğu beni tanıyor ve bunları yapacağımı biliyor” dedi.

Sertif Gökçe: Derince 30 yıl geri gitti!

Sertif Gökçe’den Tahir Büyükakın’a: Kendi adaylarına baksınlar

Sertif Gökçe: Ben kimim ki ittifak yapayım

Sertif Gökçe: Taa Kars’tan gelip Derincelileri kandıramazsınız