Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bizim kızlar için haydi Atatürk’e!

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde kentimizi başarı ile temsil eden İzmit’in Perileri, Play-Off’ta Galatasaray ile karşılaşacak. Serinin ilk maçı 23 Mart Cumartesi saat 17.30’da Atatürk Spor Salonu’nda olacak. Basketbol severlerin İzmit’in gururu olan takımımız için Atatürk Spor Salonu’nu doldurması bekleniyor.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde

CUMARTESİ 17.00’DE

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde normal sezon sona erdi. Kentimizi bu sezon gururla temsil eden İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı normal sezonu dördüncü bitirmesinin ardından Play-Off eşleşmelerinde Galatasaray ile eşleşti. Serinin ilk maçı 23 Mart Cumartesi saat 17.30’da Atatürk Spor Salonu’nda olacak. İkinci maç ise 25 Mart Pazartesi saat 15.00’te İstanbul’da Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanacak. 2 maç kazanan takım adını üst tura yazdıracak. Serinin 3. maça uzaması halinde ise son maç 27 Mart Çarşamba günü İzmit’te oynanacak.

FIRAT OKUL: SON TOPA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ

Bu sezonun flaş başantrenörü büyük başarının mimarı Fırat Okul “İyi bir sezon geçiriyoruz. Galatasaray ile eşleştik. 6 yabancıları vardı, 1’ini gönderdiler, ABD’li devşirme milli takım sporcusu transfer ettiler. Son topa kadar mücadele edeceğiz. Sezon genelindeki etkili basketbolumuzu Galatasaray maçlarında da sürdürmek istiyoruz. Tüm basketbol severleri cumartesi günü Atatürk Spor Salonu’na bekliyoruz” dedi.