Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM ELENDİ AÇIKLANDI: 22 Mart Gelinim Mutfakta Puan Durumu! Gelinim Mutfakta Bilezikleri Kim Aldı?

Bir hafta finalinin daha gelip çattığı Gelinim Mutfakta yarışında toplam puan durumu açıklandı. 22 Mart Cuma günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1350. bölüm bilezikleri ve çeyrek altını alan gelinler belli oldu. Peki, 22 Mart Gelinim Mutfakta kim elendi? İşte Gelinim Mutfakta 22 Mart 2024 puan durumu..

Bir hafta finalinin daha

Gelinim Mutfakta bugün takip eden izleyiciler yeni bölüme odaklandı. Haftanın 5 günü yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta genel puan durumu merak konusu oldu. Her gün saatler 13.30 olduğunda yayına giren Gelinim Mutfakta 4 günlük puan durumu neticelendi. İzleyiciler 22 Mart Gelinim Mutfakta kim elendi sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Gelinim Mutfakta bilezikleri kim aldı? işte Gelinim Mutfakta 22 Mart 2024 puan durumu..

22 MART GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta toplam puan durumu merak eden izleyiciler son bölüme odaklandı. 22 Mart Cuma günü yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında kılıçlar çekildi. Her gün yeni bölümüyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta macerasında günün puanlaması yapıldı. Gelinim Mutfakta puan durumu toplam İftar Güzeli tatlısı yapan gelinler arasında çeyrek altın yarışı başladı. 22 Mart Cuma Gelinim Mutfakta yayınında günün en çok konuşulan maddesi Aleyna ile kayınvalidesi Songül arasındaki davet atışması damga vurdu. İşte 22 Mart Gelinim Mutfakta puan durumu..

22 MART GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

22 Mart Gelinim Mutfakta günün en yüksek puanını alıp çeyrek altın kazanan gelin Yeşim oldu. Çeyrek altını yakasına takan Yeşim gelin ardından hafta boyunca en yüksek puanlara sahip olan gelin açıklandı. Hafta boyunca kazandığı puanlarla haftanın birincisi olan gelin Yeşim oldu ve 10 altın bilezik kazandı. Hafta boyunca en düşük puanları alan Gelinim Mutfakta Tuğba ile kayınvalidesi Gönül yarışmadan elendi.

GELİNİM MUTFAKTA DAMLA- 16

GELİNİM MUTFAKTA TUĞBA – 13

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM- 16

GELİNİM MUTFAKTA ALEYNA- 12

GELİNİM MUTFAKTA TOPLAM PUAN DURUMU

GELİNİM MUTFAKTA DAMLA- 66

GELİNİM MUTFAKTA TUĞBA – 61

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM- 69

GELİNİM MUTFAKTA ALEYNA- 62