Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Adliyesi taşınıyor

Kartepe Belediye Başkanı ve AK Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Kocaman, Kocaeli Adliyesi’nin taşınacağını açıkladı.

Kartepe Belediye Başkanı ve

Kartepe Belediye Başkanı ve AK Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Kocaman 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde çalışmalarını sürdürüyor. Kocaman seçim çalışmaları sırasında yaptığı açıklamada Kocaeli Adliyesi’nin Kartepe’ye taşınacağını açıkladı.

ADLİYE KARTEPE’YE

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Dumlupınar Mahallesi’ndeki ev sakinleriyle bir araya gelen Kocaman, ““İlçemizi yakından ilgilendiren bin dönümlük alanda Millet Bahçesi’nin çalışmalarına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlamasını bekliyoruz. Ayrıca Millet Bahçesi içerisinde Kocaeli Adliye binası da yapılacak. Bu projelerin tamamlanması ile Kartepemiz ayrı bir vizyon kazanacak” dedi.

“METRO GELECEK”

Körfez’den başlayarak Derince, İzmit ve Kartepe’ye kadar metro projesine yeni dönemde başlanacağını da ifade eden Kocaman; “Körfez ilçesinden başlayarak Derince, İzmit ve Kartepe’ye kadar gelecek olan metro projesi yeni dönemde başlayacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız ile birlikte yapılacak metro projesi 35 km uzunluğunda olacak ve hatta 24 istasyon yer alacak. Günlük 490 bin yolcu taşıma kapasitesine sahip olacak” diye konuştu.