Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KIZILCIK ŞERBETİ 57. BÖLÜM FRAGMANI: Show TV Kızılcık Şerbeti Fragman 57 Bölüm Fragmanı! Kızılcık Şerbeti Gelecek Bölüm Fragmanı Pembe Öldü Mü?

Kızılcık Şerbeti 57. bölüm fragmanı merakla bekleyen izleyiciler son bölümde yaşanacaklara şaştı kaldı. Cici anne Alev eve gelir gelmez büyük kavga patlak verdi. Fatih ile Görkem’in düğün hazırlıkları başlarken Pembe’nin selası okunmaya başladı. Peki, Kızılcık Şerbeti Pembe ölecek mi? İşte Kızılcık Şerbeti gelecek bölüm fragmanı..

Kızılcık Şerbeti 57. bölüm

Cuma günlerinin rekortmen yapımı Kızılcık Şerbeti 57. bölüm fragmanı beklenmeye başladı. 22 Mart Cuma günü Show TV ekranında 56. bölümü yayınlanan Kızılcık Şerbeti gelecek bölüm fragmanı merak konusu oldu. Kızılcık Şerbeti son bölüm izleyiciyi kırdı geçirdi. Görkem’den vazgeçmeyen Fatih düğün hazırlıklarını başlattı. Pembe bu kez gönlüne göre bir gelin bulduğu için sevince boğuldu. Cici anne Alev’in Ünalların evine gelişiyle tüm dengeler alt üst oldu. Pembe ile Alev cephesinde işlerin rengi değişirken tüm aileyi yasa boğan sahne geldi. Kızılcık Şerbeti son bölüm merdivenlerden yuvarlanan Pembe öldü mü merak edildi. İşte Kızılcık Şerbeti fragman 57 bölüm fragmanı..

KIZILCIK ŞERBETİ FRAGMAN 57 BÖLÜM FRAGMANI

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm tanıtımı merak eden izleyiciler son sahneye odaklandı. Her hafta cuma günleri ekran macerasına devam eden Kızılcık Şerbeti dizisinde Gökhan gerçek yüzünü göstermeye başladı. Metehan’ın Çimen’i görmeye gelmesi Gökhan ile Çimen’in arasını bozdu. Gökhan yokken başka bir erkekle görüşemeyeceğini duyan Çimen şaştı kaldı. Her şeye rağmen Kıvılcım’ın evine giden Çimen’in oruçlu olduğunu duyan ailesi şoke oldu.

Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç gibi oyuncuların yer aldığı Kızılcık Şerbeti 57. bölüm fragmanı izlemek isteyen izleyiciye son bölüm sahnesi geldi. Bir yandan Çimen’i eve getirmenin yollarını arayan Kıvılcım bir yandan da başındaki belanın ne kadar can acıtıcı olduğunu anlamaya başlayınca tüm seyir değişti. Kızılcık Şerbeti son bölüm merdivenlerden yuvarlanan Pembe’nin akıbeti merak konusu oldu. Kızılcık Şerbeti 57. bölüm 29 Mart Cuma akşamı saat 20.00’da Show TV’de..