Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

IC ENTERRA YENİLENEBİLİR ENERJİ HALKA ARZ: IC Enterra Halka Arz Ne Zaman? IC Enterra Katılım Endeksine Uygun Mu?

Bu hafta halka arz olacak şirketler araştırması yapan vatandaşlar IC Enterra Yenilenebilir Enerji bilgilerine odaklandı. SPK onaylı Ic Enterra firması halka arz ne zaman merak edildi. Peki, Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz ne zaman? Ic Enterra katılım endeksine uygun mu? İşte yanıtı..

Bu hafta halka arz

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayından geçen IC Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz bilgileri merak konusu oldu. Milyonlarca vatandaşın gündeminde ilk sırada yer alan Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz kaç lot verir araştırılmaya başladı. Son dönemin en popüler işlemlerinden olan halka arz alım satım yapanlar IC Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz tarihini sorguladı. Beklenen açıklama geldi. Peki, IC Enterra halka arz ne zaman? IC Enterra kaç lot verir? İşte merak edilenler..

IC ENTERRA HALKA ARZ NE ZAMAN?

Halka arz takvimi 2024 araştırması yapan vatandaşlar Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz tarihine odaklandı. SPK kurulundan onay alarak işlemlerine devam eden IC ENTERRA halka arz bilgileri geldi. 25-29 Mart bu hafta halka arz olacak şirketler listesinin en çok araştırılan şirketi Ic Enterra talep toplama tarihi 27-28-29 Mart olarak açıklandıt. Eşit dağıtımla işlem yapacak olan IC ENTERRA halka arz hisse fiyatı 10 TL olarak belirlendi.

IC ENTERRA KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz katılım endeksine uygun olup olmadığı henüz belli değil. Halka arz büyüklüğü 3,69 milyar TL olan Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka açıklık oranı ise yüzde 20,03 seviyesinde. Ic Enterra Yenilenebilir Enerji şirketinin kaç lot verdiği açıklanmadı. Halka arz sürecinde 142.579.394 TL nominal değerli B grubu payların satışını gerçekleştirecek olan Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz takvimi belli olduğunda haberimizde yer alacak.