Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sadece seyirci değil Müge Anlı da şaşkına döndü! Meğer ayakkabıdan içki içmenin bedeli…

ATV’nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te yine ağızları açık bırakan bir olay yaşandı. Programda kadınların ayakkabısından içki içilmesi mevzusu hem Müge Anlı hem de seyirci şaşkına döndü.

ATV'nin sevilen programı Müge

ATV ekranlarının fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, izleyicileri her bölümde şaşırtmaya devam ediyor. Ancak son bölümde yaşananlar, izleyiciyi adeta ekran başına kilitledi.

Programa katılan bir kişinin, pavyonda kadınların ayakkabısından içki içmek için ödediği para miktarı ve bu eylemin kendisi, toplumda büyük bir şok etkisi yarattı. İşte olay ile alakalı tüm detaylar…

CİNAYET DOSYASINDA BEKLENMEDİK GELİŞME

2020 yılında pirinç tarlasında ölü bulunan Sevim Yıldırım cinayeti, hala çözülememiş bir dosya olarak gündemdeki yerini koruyor. Müge Anlı’nın programında, cinayetle ilgili yeni ve şaşırtıcı bir iddia ortaya atıldı.

Ergün Yıldırım’ın arkadaşı olduğu iddia edilen bir kişinin, pavyonda eğlenirken kadınların ayakkabısından içki içtiği ve bu garip eğlence için oldukça yüksek bir meblağ ödediği söylendi. Bu durum karşısında hem Müge Anlı hem de stüdyo seyircisi büyük bir şaşkınlık yaşadı.

CANLI YAYINDA İTİRAFLAR VE İDDİALAR

Canlı yayında mekan sahibinin bağlanmasıyla olay daha da ilginç bir hal aldı. İşletme sahibi, üç yıl önce Ergün ve arkadaşı Necati’nin kadınlarla eğlenmek için mekânı ziyaret ettiklerini, hatta Necati’nin ayakkabılardan içki içtiğini ifade etti. Bu durum karşısında Müge Anlı, “İğrenmiyorsunuz da. Düşünsenize bütün mantar hastalıkları yani. Birisinin terliğini bile giymek doğru değil” diyerek tepkisini dile getirdi.

Necati bey iddiaları kabul etmedi, Ergün Bey ise pavyonda sadece eğlendiklerini dile getirdi. Müge Anlı, mekanın sahibi olan şahsa “Kadın ayakkabısından içki içmek için para mı ödeniyor? Kaç TL ödeniyor?” sorusunu yöneltti. Mekan sahibi ise kişi başı 600 TL olduğunu ve toplamda 12 bin TL’lik bir ödeme yapılması gerektiğini belirtti. Müge Anlı bu durumu “İğrenç bir şey bu ya” diyerek kınadı.

Program, Türkiye’nin dört bir yanında sosyal medya başta olmak üzere geniş yankı buldu ve toplumun farklı kesimlerinden çeşitli tepkiler aldı.