Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Polisler kaza yapmıştı, validen açıklama geldi!

TEM Otoyolu’nda akşam saatlerinde polis arabasının yaptığı kazada iki trafik polisi yaralandı. Yaşanan olaya dair Kocaeli Valisi Seddar Yavuz açıklama yaptı.

TEM Otoyolu'nda akşam saatlerinde

TEM Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde Dilovası Rampası mevkii Ankara istikametinde saat 20.00 sıralarında meydana gelen kazada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği polis otosu kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı ve kazada iki trafik polisi araçta sıkıştı.

TEM Otoyolu’ndaki kazanın olduğu yere sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi ve itfaiye ekipleri polisleri sıkıştıkları araçtan kurtardı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan polisler, daha sonra da önce Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne ardından Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. 

VALİ YAVUZ’DAN AÇIKLAMA

Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili hastaneye gelerek polisleri ziyaret edip, polislerin sağlık durumuna ilişkin bilgi alırken, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da sosyal medya hesabından polislerin son durumu hakkında açıklama yaptı. Vali Yavuz, “Emniyet Müdürlüğümüze ait aracın kaza yapması sonucu yaralanan polis memurlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Çok şükür sağlık durumları iyi. İl Sağlık Müdürümüz ve hekimlerimiz tedavilerini takip ediyor” dedi.

Polis aracı bariyere çarptı: İki polis yaralandı!